Dünya Havalimanında kabus yaşadı, iner inmez gözaltına alındı!

Havalimanında kabus yaşadı, iner inmez gözaltına alındı!

Paylaş
Havalimanında kabus yaşadı, iner inmez gözaltına alındı!

Kabin ekibinin kokain kullanmakla itham ettiği 43 yaşındaki kadın, Dubai'de uçaktan iner inmez polis tarafından yakalandı. Üç saati aşkın gözaltında tutulan ve zorla kan örneği alınan kadın, "En sonunda Arapça yazılı belgelere imza atmam istendi ve sonra gitmeme izin verildi" dedi

İngiliz emlak yatırımcısı Caren Harmon, uçakta kokain kullandığı suçlamasıyla Dubai'de gözaltına alındı.

Londra'dan Güney Afrika'nın başkenti Johannesburg'a Emirates Havoyalları'yla aktarmalı uçan kadın, uçak Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Dubai'deki uluslararası havalimanına indiğinde polisin kendisini beklediğini gördü. Uçağın kabin ekibi, business class'ta uçan yolcunun havadayken kokain kullandığını savunuyordu.

Kabin ekibi tarafından ihbar edilen 43 yaşındaki Caren Harmon, gözaltına alınarak kan testine girmesi için baskı gördü. Üç saat gözaltına kalan Harmon'un bagajları da arandı.

NİŞANA GİDİYORDU, UÇAĞINI KAÇIRDI

Arkadaşlarının nişan partisine katılmak için Johannesburg'a gitmeye çalışan İngiliz yolcu, Dubai'de başına gelenler nedeniyle uçağını kaçırdı.

Uzun uçuşta yalnızca Xanor isimli ilacı aldığını söyleyen yolcu "Valizimde hiçbir şey bulamadılar, kanımda bir şey çıkmadı. Birçok insan uçakta uyumak için ilaç kullanır" dedi.

"BEBEK GİBİ AĞLADIM"

İngiliz medyası yolcunun yaşadıklarını manşetten verdi, Harmon "En sonunda Arapça yazılı belgelere imza atmam istendi ve sonra gitmeme izin verildi. Tam o anda bir bebek gibi ağlıyordum" ifadesini kullandı.

Milliyet'in haberine göre Emirates Havayolları sözcüsü, kadının Gatwick Havalimanı'ndan Dubai'ye 9 Mayıs'ta uçtuğunu doğruladı. Dubai polisinden herhangi bir yorum gelmiş değil.

Haberin Devamı