Magazin Havana tatili de mi tesadüf?

Havana tatili de mi tesadüf?

Paylaş
Havana tatili de mi tesadüf?

İlişkilerini sürekli yalanlayan Tuğba Coşkun-Önder Fırat ikilisi, bu kez okyanus ötesinde görüntülendi. Çift, bayram tatilini Küba'nın başkenti Havana'da geçirdi

HAKKASAN'A "TESADÜF" DEMİŞTİ

Sabah'ın haberine göre, Tuğba Coşkun; Mehmet Ali Erbil ile evli olduğu dönemde işadamı Önder Fırat'la Londra'da görüntülenmişti. Olayın ardından ünlü şovmenle el ele poz veren Coşkun, "Önder Fırat'la Hakkasan'da tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımın da olduğu ortamda birlikte yemek yedik" demişti. Erbil de eşine şu sözlerle sahip çıkmıştı: "Tuğba'ya güveniyorum. Önder Fırat'la da ailece tanışırız!"

BAYRAMIN İLK GÜNÜ HAVANA'DA

Mayıs ayında eşiyle boşanan Tuğba Coşkun; geçen yaz da Bodrum'da Önder Fırat'ın otomobilinden inerken görülmüş, yine iddiaları yalanlamıştı. Aynı çift, Kurban Bayramı tatilinde ise Küba'daydı. Küba'nın başkenti Havana'ya giden ikili, bayramın ilk günü olan 16 Kasım'da ünlü Devrim Meydanı'nda görüntülendi.

İKİ KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER:

TARİH: 16 OCAK YER: LONDRA

Londra'daki Hakkasan'da çekilen bu görüntüler ortalığı karıştırınca; Coşkun, "Aramızda bir şey olsa herkesin gittiği yere mi gideriz?" demişti.

TARİH: 19 AĞUSTOS YER: BODRUM

Eşiyle boşanan Tuğba Coşkun, Bodrum-Yalıkavak'ta Önder Fırat'ın otomobilinden inerken görüntülenince, yine inkar yolunu seçmişti.

Haberin Devamı