Spor 'Hayalim Fenerbahçe'

'Hayalim Fenerbahçe'

Paylaş
'Hayalim Fenerbahçe'

Ara transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Mainz'ın yıldızı Yunus Mallı, “Sezon sonunda anlaşabilirsek, hayalimdeki takım olan Fenerbahçe'ye gelebilirim” diye konuştu

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde gündemine gelen isimlerden biri Yunus Mallı’ydı. Ancak Mainz’ın yıldızı için teklif yapan takımlar Beşiktaş ve Trabzonspor olmuştu. Alman ekibi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Yunus’u satmaya yanaşmadı. Yıldız futbolcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Devre arasında transferim gündeme gelse de Mainz beni bırakmadı. Ancak sezon sonunda sözleşmem bitecek ve istediğim takıma gidebileceğim” ifadelerini kullandı.

İstediği takımla anlaşabilir

Yunus Mallı, “Transfer görüşmesinde taraflar oturup, konuşacak. Eğer anlaşma sağlayabilirsek, gelecek yıldan itibaren hayallerimi süsleyen takıma, Fenerbahçe’ye gelebilirim” diye konuştu. Yıldız futbolcu, sözleşmesinin bitmesini 6 aydan az bir süre kaldığı için şu anda istediği kulüple görüşme yapıp, sözleşme imzalayabilir. Yunus bu sezon 21 resmi maçta 3 gol attı, 4 de asist yaptı.

Yusuf Dursun / Fanatik

Haberin Devamı