Dr. Haydar Dümen Hayalin can yakanı
HABERİ PAYLAŞ

Hayalin can yakanı

Haberin Devamı

Erkekler en çok cinsel organlarının boyunu merak ediyor. Kısa mı, uzun mu, yeter mi gibi soruların arkası kesilmiyor. Çoğu uzatmak için yol soruyor. Beyler, kurduğunuz büyüklük hayali kadına acı çektiriyor. Bu hayalden kısa yoldan vazgeçin..


BÖYLE SORU YOK

Kuşum yerinden kıpırdamıyor

5 aydır kuşum kalkmıyor. Bakıyorum, çekiyorum ama yerinden kıpırdamıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, yaşın büyükse babişko, küçükse çocuğum diye söze başlayacaktım. Yani senin kuş dizlerinde derman kalmadığından mı ya da bir felaket yaşadığından mı kıpırdamıyor? Ben transa geçtim, fakat organını göremedim. Üzerinde 3 kat giysi vardı! Röntgen bile göremezdi. Şimdi bu yoldan doğru teşhise gidelim. Organın bir damarı tıkalı, bir penis dopleri yaptır, gerisi kolay. Kıpırdatma değil, uçurmazsam namerdim

Büyük memeli kadınları seviyor

Nişanlım büyük memeli kadınları beğeniyor. Porno filmlerde hep onları izliyor ama benimkilere ilgi göstermiyor. Onun film izlemesine bile dayanamıyorum, kıskanıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, kıskançlık insanın ruhunu, duygularını dahası aklını yer bitirir. Beyne öylesine yerleşir ki partnerinin masum davranışlarını bile kendi terazine göre tarttığından sonuç hep olumsuz çıkar. Sana ve dolayısıyla okurlarıma, büyük meme düşkünü erkeklerin aslında anne sevgisi ve şefkati aradıklarını buradan duyuruyorum. Burada büyük meme bir simgedir. Sizdeki başka türlü olsa da kısa deyimiyle adamın büyük meme fetişistidir. Ancaak çok kıskanıyorsan çok da seviyorsun demektir. Peki nesini çok seviyorsun? Bu soruları da psikolojik olarak değerlendirmek gerekir. Sonuç: Sen kıskanmaya, erkeğin filmleri de seyretmeye devam edeceksiniz.

Ne ilişki var ne de mastürbasyon...

22 yaşındayım. Şimdiye kadar kimseyle ilişkiye girmedim, mastürbasyon da yapmadım. Bu ileride soruna neden olur mu? RUMUZ: ŞANSSIZ KRAL

CEVAP: Şansını 7-8 yıldır kemire kemire yiyip bitiren okurum. Diyelim ki kadın ya da ortam bulamadın. Belki de korkup kendine güvenmediğin için ilişkiye giremedim. Olabilir, senin gibi çok var. Peki yavrum, zaman zaman biriken meniyi boşaltıp cinsel düzenin dinamiğini korusaydın. Elini tutan, kapıdan gözleyen mi vardı? Ya da manevi bir baskıdan yaptıklarını izleyen birilerinin gizemli güçlerinin varlığına mı inandın? Organa alttan lojistik sağlayan torbaların yoluna çıkış izni vermedin. Bu tablo, ileride değil, şu anda da sorun yaratmış durumda. İlk denemede başarısızlık olursa sakın üzülme. Her şey düzelecek, ileri yaşlara kadar o köleler sana hizmet edecek kralım!!!

*****

Acaba ilişkiye girsem mi?

18 yaşında kızım. Sevgilimle haftada bir sefer yüzeysel olarak sevişiyoruz. O ilişkiye girmek istiyor, ben korkuyorum. Onunla birlikte olsam olur mu? Çok kan gelir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, sevgilinin istekleri karşısında senin de kendi dünyan var. Çok sevdiğin partnerinle evlenecek misin? Hiç sanmıyorum. Bunları değerlendirip yine de sevgilinin dediğini yaparsan buna dışarıdan engel olma şansımız yok. Ama bu yaşta da gençlik aşkından dolayı bir şeyleri yitirip sonra “Eyvah, kızlık zarımı nasıl diktireceğim?” diye bizlerin kapılarını çalmak olmaz.

Penisimin boyu çok uzun

24 yaşındayım. Penisim çok uzun. Karım ilişkiye girmek istemiyor. Boşanmak üzereyim.

CEVAP: İyi yapıyorsun okurum. Karar vermişsiniz, boşanmak üzeresiniz. Rahat bırak kadını. Her gün bu işkenceye can mı dayanır? Amma eşinden vazgeçmek istemiyorsan cinsel birleşme sayını haftada 1-2’ye indiriverirsin. Onun istediği zamanı ve pozisyonları seçersin. Penisini de sonuna kadar kullanmazsın. Bütün bunlara karşın kadın yine de ayrılmayı düşünüyorsa bunun altında tek başına cinsellik değil, başka sorunlar da vardır.

Kız evlenmek istiyor

20 yaşındayım. 4 yıldır kızla birlikte oluyoruz. O çok istekli ama ben zevk almıyorum. Bunu söyleyemiyorum. Kız evlenmek istiyor, ben pek taraftar değilim. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, kız arkadaşından bıkmışsın. İlişkiden kaçmak istiyorsun. Bana sorarsan ilişkiyi artık bitirin. Bu şartlarda zaten sağlıklı ve mutlu bir evlilik gerçekleşmez.

Acaba yırtıldı mı?

22 yaşındayım, erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oldum. Ama üstümüzde çamaşır vardı. Kızlık zarımın bozulmasından çok korkuyorum. Basınçla bozulur mu?

CEVAP: Değerli okurum, yüzeysel ilişkiler ve vajina üzerindeki basınçtan kızlık zarı genellikle bozulmaz. Ama bu basınç penisin 2 santim bile olsa içeriye girmesiyle olmuşsa kanama olabilir. Şu anda senin kızlık zarında sorun yok. Boşuna üzülüyorsun.

Bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Arkadaşımla kızlık zarıma zarar gelmeyecek kadar ileriye gittik. Erkek arkadaşım “Olan oldu” dedi. Ben kızlık zarının bozulup bozulmadığını nereden anlarım?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarının bozulup bozulmadığını anlayamazsın. Çok kuşkuluysan bir kadın doğum uzmanına muayene ol.

Kızarıklık vardı

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşadık. Sevişmemizden sonra lavaboya gittim. Kızlık bölgemde yanma, kızarıklık ve biraz da kan vardı.

CEVAP: Sevgili okurum, tahrişten olmuş. Şimdilik merak edilecek bir şey yok gibi gözüküyor

Vajinismus muyum?

28 yaşında kadınım. 4 senedir ilişkim var. Erkek arkadaşım vajinismus olduğumu söyledi. Kendim bile vajinamı temizlerken çok baskı uyguladığımda canım yanıyor. Bu normal mi?

CEVAP: Sevgili okurum, bir evlen bakalım. Evlilikte de aynı sorun yaşanırsa biliyorsunuz bunu çözüyorsunuz. Şimdilik yapılacak bir şey yok.

Kız orgazm olamıyor

20 yaşındayım. Ben çok rahat orgazm olurken, kız arkadaşım hiçbir şekilde orgazm olamıyor. Bunun nedeni benim doğru şekilde seks yapmamam olabilir mi?

CEVAP: Değerli okurum, bırakın kızları kadınların çoğu evliliklerinde bile orgazmı olamıyorlar. Bu durum erkeklerle ilgili değil. Vajina doğuma programlanmış. Bu nedenle ilk iki santimden sonraki bölümü duyarlı değil. Ayrıca fizyolojik yapıyı ve psikolojik durumu eklediğimizde her kişide cinsel kimlikler oluşur. Orgazmı sorunu zaman içinde aşılır.

Acaba hamile mi kaldım?

17 yaşındayım, ilişkiye girdim, kan geldi. Kızlık zarım yırtıldı mı? Ayrıca adet günümden 2 hafta geçti. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP: Değerli okurum, kızlığının bozulduğunu sanıyorum. Büyük olasılıkla da hamilesin. Adet gününün geçmesi psikolojik nedenlerden olabilir. Önünde bitmesi gereken bir fakülte var. Bunu kötü rüya ve düş olarak kabul et. İradeni kullan. O arkadaşınla da ilişkini kes.

Nasıl frenleyeceğim?

19 yaşındayım, gördüğüm kadınlardan çok etkileniyorum. Sizce bu hastalık mı yoksa gençliğin verdiği bir şey mi? Kendimi bu konuda nasıl frenlemeliyim?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlardan çok etkilenebilirsin, doğrudur. Katı bir mücadeleye girme, bu tür mücadelelerde yenik düşersin. Ancak ruhun istediği her şey yapılmaz. Tabii ki cinsel ilişkilerin olacak, mastürbasyon yapacaksın ama dengeleyeceksin. Haftada 3 kez mastürbasyon yap, seninle anlaşalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Vicdan haykırsa da kulak sağırsa ne yapsın?

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder