Pazar Postası Hayalindeki ayakkabıyı internette tasarla!
Paylaş
Hayalindeki ayakkabıyı internette tasarla!

Davet sezonu açıldı. Şimdi 'Ne giyeceğim?' sorusu var akıllarda. Elbiseyi seçtik diyelim. Ya kıyafetimize uygun ayakkabıyı bulamazsak? Kadınların sık sık başına gelen bu külfet artık bir internet sitesi sayesinde tarih oluyor.

www.incetopuk.com adresli site bir ayakkabı mağazası değil. İhtiyacınıza cevap verebilecek bir ayakkabı tasarım sitesi. Artık işin ustasına gidip hayalimizdeki ayakkabıyı saatlerce anlatmaya gerek yok. Ya da mağaza mağaza gezip hayalimizdekine en uygununu aramaya. Artık oturduğunuz yerden hayalinizdeki ayakkabıyı tasarlıyor, kapınızda teslim alıyorsunuz!

Önce üye ol, sonra tasarla, 15 günde kapına gelsin

www.incetopuk.com adresli sitenin kullanımı çok kolay. Siteye önce üye olmanız gerekiyor. Sonrasında ayakkabınızın modelini belirliyorsunuz. Burnu, yanı, arkası açık ya da kapalı mı olsun siz seçiyorsunuz. Platform görünümü gizli mi görünür mü olsun siz karar veriyorsunuz. Topuklu ayakkabınızın boyunu belirleyip, aksesuarlı ya da aksesuarsız olması da sizin elinizde. Adeta bir tasarımcı edasıyla ayakkabınızı siz yaratıyorsunuz. İkinci aşama ayakkabınızın rengini ve derisini belirlemek.

Ayakkabı yapımında dana derisinin kalitesini bilmeyen yok. www.incetopuk.com’da tasarım ayakkabınız dana derisinden üretiliyor. Haki dana, haki rugan, haki nubuk, saten seçenekler arasında. Ayakkabınızın tabanı, astarı renkli mi olsun istiyorsunuz? O da sizin elinizde. Ayakkabınızı tasarlarken aşama aşama ekranda üç boyutlu olarak görebiliyorsunuz. Hayalinizdeki ayakkabı yüzde 100 el işçiliğiyle üretiliyor. Sipariş vermenizin ardından ayakkabı 15-20 gün içerisinde kapınıza geliyor. Sitede binlerce ayakkabı kombinasyonu yapabilir, hayalinizi zorlayabilirsiniz. Ama karar vermekte zorlanıyorsanız, sezon modasına uygun binlerce şık ayakkabı sahibini bekliyor. Ayakkabıların fiyatları 150 ila 250 TL arasında değişiyor. Facebook’ta 50 bini aşkın üyesi olan www.incetopuk.com şu sıralar kadınların ve genç kızların favorisi, bizden söylemesi!

( 12.06.2011 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır. )

Haberin Devamı