Ekonomi Hayaller Tam Pendik'te gerçek oluyor

Hayaller Tam Pendik'te gerçek oluyor

Paylaş
Hayaller Tam Pendik'te gerçek oluyor

Set-Up İnşaat, arkasındaki güçlü Dubai sermayesi ile İstanbul Pendik’te dikkat çeken bir projeye imza atıyor. Şirket, bu projeyle hayallerdeki evleri ulaşılabilir fiyatlara satıyor

Set-Up İnşaat, Dubaili ortağı Vision Star Yatırım ile Pendik’te yerinde kentsel dönüşüm projesine başladı. Şirket, yaşanılabilir konutları ulaşılabilir fiyatlara sunmak ilkesiyle hareket ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 9 kilometre mesafede olan ‘Tam Pendik’ projesi, eşsiz lokasyonu, deniz manzarası ve uygun fiyatıyla halka hitap eden bir konut projesi. 2+1 ve 3+1 dairelerin olduğu projede fiyatlar 319 bin liradan başlıyor. Projenin tamamında 700 konut var.

400 MİLYONLUK POTANSİYEL

Set-Up Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ekşi, inşaat sektöründe yeni bir firma olmalarına rağmen arkalarında oldukça güçlü bir finansman bulunduğunu vurguladı. Ekşi, “Tam Pendik projemize Vision Star Yatırım şirketinin sahibi Fadhel Ali ile ortak başladık. Set- Up Yatırım olarak 2018’de 400 milyon Euro’luk yatırım potansiyelimiz var. Ülkemizin ekonomik şartlarına göre bu paranın bir kısmını da kullanabiliriz, tamamını da. Asıl işimiz akıllı şehir sistemleriydi. Ancak müteahhit bir aileden geldiğimiz için sonunda biz de ‘Tam Pendik’ projesiyle inşaat işine startı vermiş olduk” diye konuştu.



2019’DA TESLİM EDİLECEK

Umut Ekşi, 3 etaptan oluşan ‘Tam Pendik’in 1. etabında tüm hak sahipleri ile anlaşmaların tamamlandığını ve inşaata başladıklarını dile getirdi. Hedeflerinin Mart 2019’da 1. etabı teslim etmek olduğunu belirten Umut Ekşi, “Fitness, çocuk oyun odası, sinema salonu gibi sosyal donatıları projeye eklememize rağmen 150 lira gibi düşük bir aidat garantisi sunuyoruz. Olması gereken yerde, olması gerektiği gibi her detayı inceliklerle düşünülmüş eksiksiz ve tam sloganıyla hayata geçirilen projelerimiz ile sektörde fark yaratacağımıza inanıyoruz” dedi.

BELGRAD’A İDDİALI GİRİYORLAR

Umut Ekşi, 2018’de Belgrad’da da büyük projelere imza atacaklarını söyledi. Toplamda 200 bin metrekarelik bir inşaat alanı üstünde ‘Tam Belgrad’ projesini hayata geçireceklerini belirten Ekşi, “Gelecek yıllarda İstanbul’da özellikle Levent ve Kağıthane’de daha üst lüks projeler için çalışmalarımız sürüyor” bilgilerini verdi.

Haberin Devamı