Dr. Haydar Dümen Hayallerin pesinde...
HABERİ PAYLAŞ

Hayallerin pesinde...

Haberin Devamı

Erkeklerin derdi penis boyu konusunda türlü icatlar yapılıyor. Büyütücü hap kullanmak isteyenler, internet üzerinden satılan cihazları almaya çalışanlar derken liste uzuyor. Gençler, ergenlikte penis zaten doğal bir gelişim gösterir. Öyle hayallere kapılıp boş şeylerin peşine düşmeyin

BÖYLE SORU YOK!

Doğru erkeği arıyorum

38 yaşında, balıketli kadınım. Her oltaya takılıyorum ama doğru erkeği bulamıyorum. Ne yaparsam doğru erkeği bulurum?

CEVAP


Ne arıyorsun ki bulamıyorsun sevgili okurum? Burada ne evlilik programı yapıyor ne de fala bakıyoruz. Aradığını tahmin edeyim. Sanırım yaşı 40’ın üzerindekiler birinci sıradadır. Ağızları laf yapar, lokantada bahşişi bol öderler, takım marka, illa ki kravat tek renk. Renk kırmızı tercih edilir.

Ayakkabılar cilalı, uçları uzun ve havalı, sanki mesaj verir gibi. Sahibiyse lokanta cambazı. Yemek yemeye, bir, iki kadeh içmeye değil, sanki orkestra şefi rolü oynamaya gelmiş.

Senin bilet büyük ikramiye anonsu yapılırken son rakamına gelene dek tümüne uyuyor. O da nesi? Son rakam, tutmadı. Niyet öteki bilete kaldı. Bir de gencini düşün sevgili okurum, armudun sapı, üzümün çöpü diyorsan demiyeverirsin be kızım.

Mavi haplardan içeyim mi?

20 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Sertleşme olmuyor. O meşhur haplardan kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, tulumba ne kadar su basarsa su o kadar akar. Penise pompalanarak gelen kanın hacmi ile, penisin alış kapasitesi arasındaki fark bu durumu yaratır. Büyük illa ki büyük olsun diye tepinenlere haber verelim. Bu büyüklük kadınlar için de olumsuzluklar yaratır.

Ayrıca orta yaşlarda istenen ereksiyona kolay ulaşılmaz. Çünkü pompalanan kan yeterli olmaz. Senin telaşın şimdilik yersiz. Hele bir evlen, gerisine eşinle birlikte karar verirsiniz. İş sarpa sardığında o zaman çare ararsınız.

İstek de yok sertleşme de...

55 yaşında, 27 yıllık evliyim. 8 aydır performansımda düşme oldu. İsteğim de yok, sertleşme de olmuyor. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, olacak böyle olaylar. Böyle olduğu için de sistem ve organlar kendi rollerini oynarlar. Günümüze göre yaşın genç sayılır. Benim çocukluğumda bu yaşta gidenlere “Yaş kemali bulmuş” denirdi. Önünde ortalama 30 yılın daha var. Organ yorgun, kadın durgun.

Yıllar upuzun. Ömürler törpülene törpülene eridi gitti. Yemek, yorgan, yatak aynı. İlişkide duygusallık, neşeli renkler ve fanteziler yok. Bunlara bir de damar sertliği, şeker hastalığı eklenince kim akla gelir? Hocanız. Tamam, başımın üzerinde yeriniz var. Ama ya benim başım kelse? Yani size uzanmaya gücüm yetmiyorsa bari sözlerimi dinleyin, sorunu büyütmeden önleyin, üroloğa gidin.

Orgazm süresi ne kadardır?

Orgazm nedir ve süresi ne kadardır?

CEVAP

Değerli okurum, orgazm yalnız başına yenen yemekse, etsiz kemiği dişler gibidir. Eğer bir partnerle yaşanırsa ballı börek, kremalı çörek ve kaymaklı ekmek kadayıfı...

Önemli olan, bir çatal, bir kaşık mı yenecek yoksa keyifli dakikalarda uzun bir zaman mı geçirilecek? İşte yakalanması gereken orgazm budur. Bunun adı da eşler arası uyumdur. Gerisi için ben ne söylesem boştur.

Ne zaman uzayacak?

16 yaşındayım. Penisim 8 santim. Doktor “Uzar” dedi. Ne zaman uzar.

CEVAP

Değerli yavrum, hele 18 yaşına gel. Boyu hâlâ seni tatmin etmezse o zaman düşünelim. Bana göre yeterli boyuta ulaşacak, mutlu olacaksın.

Birlikte olduğum kadın AIDS’li çıktı

22 yaşındayım. 1 ay önce bir hayat kadınıyla korunmadan ilişkiye girdim. Arkadaşım o kadının AIDS’li olduğunu söyledi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bilmediğin insanlarla bilmediğin ortamda bu gibi ilişkiler olmamalı. Bu birleşmeler oluyorsa mutlaka prezervatif kullanılmalı. Çok kuşkuluysan o testi yaptır.

Cinsellikten soğudum

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken yok yere tartıştık. Benim isteğim kaçtı, cinselliğe karşı soğudum. Bu sorunun içinden çıkamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 3 ay kendini yargılama. İşi oluruna bırak, zorlama. O tatsız olayın içinde de eğer kıskançlık varsa sen haksızsın. Organın seni cezalandırıyor.

İlişkimiz çok düzensiz

32 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var. İlişkimiz düzensizleşti. Çocuk olduktan sonra yine birlikteliğimiz kötü gidiyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, uzman doktora gitmelisin. Tedavi edilebiliyor. Dert etme, düzelir.

Sevgilim kaçtı

21 yaşındayım. Penisim büyük. Bu yüzden kız benden kaçtı. O günden beri de bana karşı çok soğuk davranıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sevmeye devam. Bırak kız kaçsın. Korkutup hayatını zehir etme. Üzerine düşüp vicdanını da köreltme. Sen seni kabul edebilecek biriyle ilişki kur.

Cinsel organım büyüsün ve kalınlaşsın istiyorum

25 yaşındayım. 1.78 boyunda, 60 kiloyum. Cinsel organım 10 santim. Büyütmek ve kalınlaştırmak istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, yapma çocuğum. Buna gerek var mı, yok mu buna sen değil, partnerin ya da eşin karar verir. Çok tedirginsen bir ürolog doktorun kapısını çal, fikrini soruver.

Gebe kalır mı?

Sevgilimle ilişkiye girdik. Dışarı boşaldım ama birkaç damla meni içeri gitti diye düşünüyorum. Gebe kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki bilemem. İhtimal hesaplarına göre binde 999 kız gebe değil. Geriye kalan binde 1 ihtimali de artık sen şansına havale et.

Kızın fantezileri çok ilginç

Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Haftada 5-6 kere birlikte oluyoruz. Sevgilim çok istekli. Ondan ayrılmayı düşünüyorum çünkü fantezileri çok ilginç. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ayrıl. Kız çok istekli ise, senin de işin, gücün varsa hayatının öncelikleri vardır. Önceliğin hayata hazırlanmak. Benim görüşüm böyle. Yavaş yavaş kırmadan, incitmeden kızı gönder.

İlişkiye girdik kan yok

4 aydır kız arkadaşım var. Birkaç kez ilişkiye girdik. Kan gelmedi, sadece kasıklarında ağrı oldu. Sevgilim bana “Kızlık zarım bozulmadı” diyor. Birkaç kez de içine boşaldım ama hamile kalmadı. Olanlara anlam veremiyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iyice görün diye büyük harflerle yazıyorum. KIZIN KASIKLARINI AĞRITACAK KADAR İLİŞKİ SÜRMÜŞSE DAHA NE ARIYOR, NE BEKLİYORSUN? Olay oldu bitti. ZAR ESNEDİ YERİNE ÇEKİLDİ. “Kanayamadım” diye de size veda etti.

Hastane eve haber verir mi?

19 yaşındayım. Kızlık zarı muayenesi için devlet hastahanesine gitmek istiyorum. Kız olup olmadığımdan emin değilim. Hastane aileme haber gönderir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bunu en iyi sen bilirsin. Bir ilişkin oldu, kan gelmediyse sen de daha önce ilişki yaşayıp kan görmediysen yüzde 100 ve düpedüz kızsın. Bak yukarıdaki yanıtımızı da okuyup anlayasınız diye büyük harflerle yazdım. Ya körsünüz göremiyorsunuz ya da sağırsınız kulaklarınız duymuyor. Boşuna panikleyip korkuya kapılıyorsunuz. Kızsıın kız, ne hastanesi?

GÜNÜN SÖZÜ
Akla destek veren akıl yine aklın kösteğidir. H.D.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder