Derya Özel Hayallerine hayat ver!
HABERİ PAYLAŞ

Hayallerine hayat ver!

Zorlu Çocuk Tiyatrosu 13 yıl önce kendi bünyesinde çalışanların çocukları için kurulmuş bir tiyatro olarak hayata başlamış. Zamanla kurum içinden sıyrılarak tüm çocuklarla buluşmaya ve hatta köy köy gezerek, daha önce hiç tiyatro izlememiş çocuklara ulaşmaya başlamış.

Özellikle Anadolu’nun ücra köşelerini çok önemseyen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sayısız ödül aldıkları her oyunun bir de kitabını basarak, gittikleri şehirlerde bu kitapları çocuklara hediye etmişler. Şimdi belki de ilk kez denenen bir tiyatro oyununa imza atıyorlar.

Haberin Devamı

Zorlu Holding’in’ Hayallerine Hayat Ver’ kampanyasının devam filmi kapsamında dördüncü sınıf öğrencisi Çağrı Berat ’ın hayal dünyası ile zenginleştirilen çocuk oyunu Lunapark Gezegeni, 27 Mart Pazar günü (bugün) Dünya Tiyatrolar Günü’nde Zorlu Çocuk Tiyatrosu sahnesinde saat 13. 00’te izleyiciyle buluşacak.

Bu oyunun özelliği ise, oyunun tamamen 9 yaşındaki bir çocuğun hayal dünyası tarafından şekillendirilmesi. Çocukların hayallerine hayat vermeye devam edecekleri müjdesini aldığım ama zamanı gelince açıklayacağım güzel bir projeleri daha var. Şimdilik sürprizi bozmayalım ve mayıs ayını bekleyelim.

Eğitimin zirvesi Educashow’da buluşuyor!

Türkiye’nin en prestijli eğitim platformlarından Educashow, 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında kapılarını dokuzuncu kez açacak. 31 Mart’ta düzenlenecek Eğitim Yatırımcıları Zirvesi’ne sektöre yön veren üst düzey yöneticiler ve eğitimciler özel davetiye ile katılabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili müdürlüklerin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden özel okul sahipleri ve eğitim yatırımcılarının katılacağı zirvenin ana teması ‘Özel Okulculuğun Geleceği’.

Zirve programının alt başlıkları ise şöyle: ‘Yerelde ve Globalde Özel Okul Markalarını Oluşturma’, ‘Özel Okulculukta Büyüme Stratejileri: Yatırım Alma, Birleşme ve Satın Alma’, ‘Özel Okul Sektöründe Gayrimenkul Yatırımcıları ve Okul İşletmeleri İçin Yeni Fırsatlar’. Educashow’un bir diğer önemli gündem maddesi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını, eğitim gelişimcilerini yakından ilgilendiriyor.

Haberin Devamı

Educashow, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı eğitim programları düzenleyecek. Fuar alanında düzenlenecek olan yarışmaların yanı sıra sosyal medya üzerinden de öğretmenlerin katılımına açık yarışmalar düzenlenecek.

Bilgi, deneyim ve hız odaklı yarışmalar www.facebook.com/educashowtr ya da ‘twitter.com/Educashowtr’ adresinden takip edilebilinir.

ETKİNLİK KUŞU

İki boyutlu hayvan figürlerinden üç boyutlu oyuncaklara kadar birçok farklı şekilden oluşan tahta oyuncaklar çocuklar ve büyüklerden büyük ilgi görüyor.

Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar.

Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi, atölye alanında farklı bir etkinlik olmadığı sürece salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri açık olacak.

Ücret ve saat bilgisi için lütfen iletişme geçiniz.

Adres: İstanbul Oyuncak Müzesi Göztepe Mahallesi, Doktor Zeki Zeren Sokak No:25. Kadıköy.

Tel: 0 216 359 45 50-51

MASAL DERYASI

“Neden yorgun değilken uyumak zorundayım ve sabahları çok yorgunken kalkmak zorundayım?” dedi Küçük Prenses.

Haberin Devamı

Uyumak istemeyen Küçük Prenses, saraydaki herkese zorluk çıkarır ama sonunda uyumanın iyi bir şey olduğunu öğrenir.

Tony Ross - TUDEM Yayınları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder