Yaşam Hayat Bazen Tatlıdır dizisi oyuncuları

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi oyuncuları

Paylaş
Hayat Bazen Tatlıdır dizisi oyuncuları

Star Tv ekranlarında yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı yeni dizi ilk bölümü ile dün izleyici karşısına çıktı

Süreç Film imzalı yeni dizi Hayat Bazen Tatlıdır, dün seyircilerle buluştu. İlk bölümünden itibaren genç kesimin ilgisini çekecek yeni dizi, her hafta pazar günleri ekranlara gelecek.



Hayat Bazen Tatlıdır’ın yönetmen koltuğunda daha önceden bir çok önemli dizinin yönetmenliğini yapan ve bunlardan en son O Hayat Benim’in yönetmenliğini yapmış olan Hamdi Alkan oturuyor. Senaristi ise televizyon dünyası tarafından oldukça tanınmış isim Gani Müjde.


Sosyal medyada dizinin konusunun ve bazı sahnelerinin Hayat Bilgisi'ne benzetilmesi dikkat çekti.

Dizinin kesinleşmiş oyuncu kadrosunda; Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR'IN KONUSU



Kardeşi Gözde ile hayatını sürdüren ve idealleri olan Hayat öğretmenin başına gelmeyen kalmayacak. Prensiplerinden hiç bir zaman vazgeçmeyen Hayat Öğretmen'in, özel okuldan Anadolu Lisesi'ne geçtikten sonra da değişmeyecek hayatı konu oluyor. Çalıştığı okullardaki problemleri hiç eksik olmayan öğretmenin geldiği bu lisede de heyecan ve hareketlilik hiç bitmeyecek.

HAYAT BAZEN TATLIDIR OYUNCULARI

BİRCE AKALAY KİMDİR?



İstanbul doğumlu Akalay 19 Haziran 1984 yılında dünyaya gelmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünü kazanmasına rağmen okulunu bıraktı. Okul hayatına son vermeyen Akalay daha sonra Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine Asi dizisi ile başlangıç yapan başarılı oyuncu bir çok dizi ve filmde rol aldı. Oyuncu Küçük Ağa dizisiyle ekranların tanıdık yüzü olmayı başarmıştır.

UFUK ÖZKAN KİMDİR?



Almanya doğumlu Ufuk Özkan 11 Nisan 1975 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Samsunlu olan Özkan 12 yaşında Türkiye’ye geldi. Tiyatroya ilgi duyduğu o yıllarda Samsun Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitimler aldı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine bir çok dizi ve film sığdıran usta oyuncu Çiçek Taksi dizisiyle oyunculuğa adım attı. Daha sonra Geniş Aile ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizileriyle ekranlarda tanınmış yüz olmayı başardı.

KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN KİMDİR?



Düzce doğumlu Arslan 4 Kasım 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine Çemberimde Gül Oya dizisiyle başlangıç yaptı. Başarılı oyuncu daha sonra bir çok dizide yer alsa da Hatırla Sevgili ve Poyraz Karayel dizilerinde kendini ekranlarda sevdirdi.

Haberin Devamı