Ekonomi Hayat Kimya Türkiye Satış Direktörü Uğur Kızılkale

Hayat Kimya Türkiye Satış Direktörü Uğur Kızılkale

Paylaş
Hayat Kimya Türkiye Satış Direktörü Uğur Kızılkale

Hayat Kimya Türkiye Satış Direktörü Uğur Kızılkale, ' Yerel zincirler, tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarını anlayabilmekte ve tüketim alışkanlıklarındaki değişimleri izleyebilmekte büyük önem taşıyor' dedi

Türkiye’den doğup global alanda rekabetçi ürünlerle hızlı tüketim ürünleri sektöründe uzun yıllardır hizmet veren öncü şirketlerden biri olarak, yerel zincirlerle iş birliği en önemli önceliklerimizden biridir.

Perakende, gelişmeye oldukça açık ve gelecek vaat eden bir sektör. Bu sebeple Hayat Kimya olarak, perakende sektöründe, Bingo, Molfix, Molped, Papia, Familia, Focus, Joly ve diğer pek çok markamızla büyük bir rol üstleniyoruz. Doğru yatırım, kaynak kullanımı ve sürdürülebilir çalışmalarla sektörün daha fazla ve daha hızlı bir büyüme göstereceğine inanıyoruz.

Özel ‘’Kojenerasyon’’ teknolojimizle enerji verimliliğini yüzde 70’lere taşıyoruz. Üretimde en az su kullanımıyla Türkiye’de lider, Avrupa’da 3. sıradayız. Avrupa’nın En Büyük Tam Otomatik Yüksek Deposuyla yüzde 75 alan verimliliği, yüzde 38 iş gücü verimliliği sağlıyoruz.

Haberin Devamı