Magazin 'Hayata şımarıkça bakıyoruz'

'Hayata şımarıkça bakıyoruz'

Paylaş
'Hayata şımarıkça bakıyoruz'

InStyle dergisinin nisan sayısının kapak kızı Hande Ataizi, evlilik programını kendisi için kabul ettiğini itiraf ediyor

Her gün TNT kanalında ‘Dest-i İzdivaç’ adlı evlilik programını sunan oyuncu, projeyi önemli bir deneyim olarak değerlendiriyor:“Bu programlarda Türkiye’nin gerçeği var. Bir çiftçiyle de sohbet ediyorum, kocası tarafından 15 sene boyunca şiddete maruz kalmış bir kadınla da.

Haberin Devamı

Sadece insanları evlendirmek değil olay. Eğer benim tek bir cümlemle bir kadının hayatında bir kapı açılıyorsa, o kadının kendine güveni artıp kendi ayakları üzerinde durmak için kendinde bir güç buluyorsa bu beni çok mutlu eder. Yani bir yandan da bu programı kendim için kabul ettim. Oradaki insanların istediklerini lafı dolandırmadan dile getirmeleri çok sahici.

Emekli maaşıyla 4 çocuk okutanlar var. Bizler bazen o kadar şımarıkca bakıyoruz ki hayata… Kendimize göre bir standart belirlemişiz, sözüm ona. Bu durum bizi gerçeklikten uzaklaştırmış. Bu programla şükretmeyi öğrendim. Bir de ilişkilerde çok daha sabırlı olmak gerektiğini fark ettim tabii.” Ataizi, evlilik programı sunmak için onu uygun görmeyenlere, onu çok snob bulanlara da şunları hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Oyuncu “Ben de Bursa gibi kapalı bir çevrede doğan, eğitim için İstanbul’a gelen bu ülkenin vatandaşı biriyim. Fransa’da doğup ABD’de eğitimimi tamamlayıp buraya gökten düşmedim ki!

Nedense beni sanki çok snob, herkese yukarıdan bakan biri gibi görüyorlar. ‘Sen Türk değilsin,’ diyorlar bazen. Neden değilmişim? Ben, artılarım ve eksilerimle modern bir Türk kızıyım” diyor .