Nedim Şener Hayatımız sehven
HABERİ PAYLAŞ

Hayatımız sehven

Sehven, devletin yaptığı hatanın kılıfıdır; evrak üzerinde ölü insanı diri, diri insanı ölü gösterir. Ölürsünüz askere çağırır, sattığınız evinize, aracınıza vergi çıkartır. Evli olanı bekar, bekarı evli gösterir. Komiği de vardır sehvenin ağlatanı da. İşte bazı örnekler;

Sehven ceza Sakarya Trafik Şubesi Remzi K.’ya ‘seyir halindeyken araç kullanmaktan' ceza yazdı. Yetkililer,”sehven” dedi

Sehven emeklilik Abddullah Battar isimli işçi SGK’dan “emekli olabilir” yazısı alıp işinden ayrıldı. Ama maaş alamadı. Çünkü SGK ‘emekli olur’ yazısının sehven vermişti.

Haberin Devamı

Sehven sperm Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut’un cesedinde sperm bulundu. Adli Tıp, spermin yan masada otopsisi yapılan cesetten “sehven” bulaştığı açıkladı.

Sehven yükleme Polis Ergenekon sanığı Teğmen Mehmet Ali Çelebi’nin telefonuna, Hizbut Tahrir örgütüne yönelik operasyonlarda gözaltına alınan bir zanlının telefon rehberi yükledi. Emniyet “sehven” dedi.

Sehven sansür T24 internet sitesi CHP’li Umut Oran’ın bir soru önergesini yayınladı. BTK soru önergesinin yayından kaldırılması için mesaj gönderdi. Tepkiler üzerine mesajın “sehven gönderildiği açıklandı.

Sehven tape Askeri Casusluk soruşturmasında tutuklanan Albay İbrahim Sezer’in bir telefon görüşmesinde “Vika’ya uğrayacağım” dediği dosyaya girdi. Seçen itiraz etti. Polis bu sözlerin tapeye “sehven” yazılmış olduğunu bildirdi.

Sehven kopya ÖSYM, 2011 yılında YGS'deki şifreli kopya iddiaları ile ilgili öğrencilere gönderdiği mektupta, sınavda “sehven” şifreleme yapıldığını açıkladı.

Sehven liste Polis Koleji sınavlarına giriş için başvuran öğrenciler, internet sitesinde sabah ve akşam iki farklı liste gördü. Sitede Özel okullardan başvuruların Milli Eğitim Bakanlığı’nca sehven yapılmadığı için listenin güncellendiği ve sıralamanın değiştiği açıklandı

Sehven atama Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, 2006 yılından bu yana “Milli sporcuların KPSS şartı aranmaksızın” atamasını öngören yönetmelik gereği 79 sporcunun sehven atandığını açıkladı.

Sehven enflasyon Türkiye İstatistik Kurumu geçen yıl Ocak ayı enflasyon rakamını yüzde 1,72'den yüzde 1,98'e revize etti. TÜİK hatanın sigara fiyatlarında sehven hatalı veri girişi nedeniyle yapıldığını belirtti. Veeee….

Haberin Devamı

Sehven ifade Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın açtığı bir soruşturmada ifadeye çağrıldı. Savcılık soruşturmayı doğrularken, ifadeye çağrı kağıdının “sehven” gönderildiği açıklandı. Böylece Kılıçdaroğlu bir soruşturmada “şüpheli” olduğunu öğrendi. Yani sehven yaşıyoruz sehven.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder