Mine Ayman Hayatın güzelliklerine yönelmek isteyeceğiniz bir hafta!
HABERİ PAYLAŞ

Hayatın güzelliklerine yönelmek isteyeceğiniz bir hafta!

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile güzel bir başlangıç yapabilir ve hayatın güzelliklerine daha fazla yönelmek isteyebiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve zevkli alışverişler yapabiliriz. Sanatsal konularla da ilgilenebilir, yaratıcı olabileceğimiz için ortaya güzel eserler çıkartabiliriz.

Bu etkiler Salı ve çarşamba günleri de devam edecek. Ay Terazi burcundayken yeşil ve pembe renkleri enerjimizi arttırabilir. 13 Haziran Pazartesi itibariyle iletişim gezegeni Merkür İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve bu dönem 30 Haziran’a kadar sürecek. Düşüncelerimiz çok hızlanabilir ve her konuda hızlı hareket etmek isteyebiliriz. İki kişi ya da iki konu arasında kalabilir, kararsızlıklar yaşayabiliriz. Hayaller gezegeni Neptün ise 14 Haziran itibariyle Balık burcunda geri hareketine başlayacak ve bu dönem 20 Kasım’a kadar sürecek. Bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Balık, Yay, Başak ve İkizler olanlar her konuda çok hassas olabilirler. Bu dönemde herkes eski günlerine ya da eski hayallerine özlem duyabilir. Perşembe ve cuma günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve çok istediğimiz bir konuyla ilgili hırsımız artacak. Çok tutkulu olabilir ve istediğimizi gerçekleştirmek için ısrarcı ve baskıcı olabiliriz. Aşırı duygusal patlamalara ve gerginliklere karşı dikkatli olmak gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 17 Haziran Cuma saat 21:39 itibariyle aşk gezegeni Venüs Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanların her konuda şansı artacak. Bu dönemde herkesin hayatında ev, evlilik ya da aileyle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir ve yeni başlangıçlar olabilir. Hafta sonu ise Ay Yay burcunda ilerleyecek ve meraklı bir ruh halinde olacağız. Yeni yerler keşfedebilir ve yeni insanlarla tanışabiliriz. Seyahat planları yapabilir ve farklı kültürleri öğrenmek isteyebiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

KOÇ: Çok keyifli olacağınız bu hafta yenir yerler keşfedebilir ve yeni insanlarla dostluklar kurup çok eğlenebilirsiniz.

BOĞA: Aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilir ve kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.

İKİZLER: Kendinizi çok rahat ve özgür hissedeceğiniz bu hafta her konuda kafanıza göre hareket etmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Sevdiklerinizle yakından ilgilenmeniz gereken bu hafta size çok yakın olan birinin sorununu çözebilirsiniz.

ASLAN:
Yeni bir eğime başlayabilir ya da bir hobi ile ilgilenmeye karar verebilirsiniz. Hareket halinde olacaksınız.

BAŞAK: Bu hafta tanımadığınız insanlarla görüşebilir ve onlarla bazı sorunlarınızı halletmek için önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

TERAZİ: Her şeyden uzaklaşmak isteyeceğiniz bu hafta bir tatil planı yapabilir ve kafa dinlemek için sessiz bir yeri tercih edebilirsiniz.

AKREP: Hayatınızda çok yoğun ve hareketli bir dönem sizi bekliyor. Çok fazla koşturmanız ve detaylarla uğraşmanız gerekebilir.

YAY: Derin konularla ilgilenebilir, gizli şeyleri açığa çıkarmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konularda yeni gelişmeler yaşayabilir, kaynaklarınızı iyi bir yatırım için kullanabilirsiniz.

KOVA: İş hayatınızda bir sıkıntıyla uğraşmanız gerekebilir, hızlı bir şekilde sorununuza çözüm bulacaksınız, birinden destek alabilirsiniz.

BALIK:
Uzun bir yolculuğa çıkabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Keyfiniz için çok fazla harcama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder