Türkiye (Son Dakika) Hayatını kaybeden Buğra Erdem'in acılı annesinden rica: Bizi üzmesinler

Hayatını kaybeden Buğra Erdem'in acılı annesinden rica: Bizi üzmesinler

Paylaş
Hayatını kaybeden Buğra Erdem'in acılı annesinden rica: Bizi üzmesinler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki kazada Altın Elbiseli Adam olarak tanınan Barkın Bayoğlu ile birlikte yaşamını yitiren emlak danışmanı Buğra Erdem İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde 25 Temmuz’un ilk saatlerinde yaşandı. Eşi Halide Yasemin Erdem’le (33) birlikte kayınvalidesinde bulunan 15 aylık kızları Ceylin Umay’ı almak için Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek için otomobiliyle köprüye giren Buğra Erdem eşiyle tartışınca durup otomobilden indi.

O sırada karşı yönden motosikletiyle gelen Barkın Bayoğlu (42) hızla Buğra Erdem’e çarptı. Buğra Erdem olay yerinde Barkın Bayoğlu ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Barkınoğlu internette ilgiyle izlenen motosiklet test sürüşü ve eğitim videolarında “Altın Elbiseli Adam” olarak tanınıyordu.


DEFNEDİLDİ


Olayda yaşamını yitiren Buğra Erdem’in cenazesi Bahçelievler Ulu Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Altınşehir Mezarlığı’na defnedildi.



“KALBİNDE PİL VARDI”


Cenazeye katılan ve olay anında Buğra Erdem’in yanında olan eşi Halide Yasemin Erdem gazetecilere konuşmadı. Necla Oğuzoğlu üzüntüden evine giremediğini ve kız kardeşinde kaldığını, evinin her yerinin oğlunun hatırlarıyla dolu olduğunu söyledi. Necla Oğuzoğlu şunları anlattı: “Barkın’ın da 4 yaşında bir bebeği varmış. Barkın’ın da ailesinin başı sağ olsun. Onlara da Allah sabır versin. Benim yavrum hakkında ne olur sosyal medyada yanlış şeyler söylemesinler. Bizi üzmesinler. Çocuğumun kalbinde pil vardı. Herhalde fena mı oldu midesi mi bulandı bilmiyorum arabadan çıkmış. Çıkar çıkmaz kaza olmuş. Bacağı da kırılmış zaten. Motosiklet parçalamış çocuğu. İkisi de ölmüş. Eşiyle tartışıp tartışmadıklarını bilmiyorum.”



“YEĞENİM İÇİN MAGANDA DİYEN VAR”


Dayı Aslan Oğuz ise şunları konuştu: “Korkunç bir kaza. İki can kaybı oldu. Yeğenim kadar Barkın’a da Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Benim içim Barkın için de yanıyor. Yazılan mesajlar yorumlar benim misli misli perişan etti. Maganda diyen var yeğenim için. Barkın kardeşimin de sevenleri biraz daha hassas davransınlar bizim de çocuğumuz gitti. Tanısalar oğlumuzu çok üzülürlerdi. Buğra olduğu ortamın neşe kaynağıdır. Dünyalar tatlısı bir bebişi var, o bebişe sahip çıkarak Buğra’yı yaşatacağız.”

OĞLUNA SON VEDA


Cenaze bitiminde tabutuna dokunarak oğluyla vedalaşan anne Necla Oğuzoğlu “Gitmesen olmaz mıydı annem. Çok erkendi çok” diyerek gözyaşlarına boğuldu.


'Altın elbiseli adam' Barkın Bayoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı