Spor Haydi Fener!

Haydi Fener!

Paylaş
Haydi Fener!

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı, İndesit Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde Cannes ile karşılaşıyor. Saat 17.00'da başlayacak maçta Kanaryalar'da hedef final

Voleybolda Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali bugün Fransa’nın Cannes kentinde başlıyor. Victoires Salonu’nda düzenlenecek organizasyonda Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı, ilk maçında ev sahibi Cannes ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Mücadele saat 17.00’da başlayacak. Sarı-Lacivertliler kazanması halinde yarın final maçına çıkacak.

RAKİPLER KORKUYOR

Kaptan Çiğdem Can Rasna, uzun yıllara dayanan kariyerinde farklı duygular yaşadığını ifade ederek, “Defalarca dörtlü final oynadım. Bu kez daha başka bir duygu yaşıyorum. Çünkü kupaya hiç bu kadar yakın olmamıştık. Gerek Aroma Bayanlar Voleybol Ligi, gerekse Indesit Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğumuz performans rakipleri korkutuyor. Bu sezon iki kulvarda da hiç yenilmedik. Ayrıca rakiplerimize çok az set verdik. Güzel bir heyecan yaşıyoruz, panikte değiliz. Kesinlikle kendimize güvenen bir ekibiz. Elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştık, yapacağız da. İki gün sonunda kupayı kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

NOVARA-BERGAMO

Fenerbahçe’nin ev sahibi Cannes ile oynayacağı maç dışında Dörtlü Finaller’de bir karşılaşma daha oynanacak. İki İtalyan takımı Asystel Novara ile Volley Bergamo saat 19.30’da kozlarını paylaşacak.

Dörtlü finalin ilk maçlarında mağlup olan takımlar yarın saat 15.30’da üçüncülük maçına çıkacak. İlk maçlarını kazanan takımların karşılaşacağı final mücadelesi ise 18.30’da yapılacak.