Yaşam Haydi kadınlar, ödüllü yürüyüşe

Haydi kadınlar, ödüllü yürüyüşe

Paylaş
Haydi kadınlar, ödüllü yürüyüşe

23 Mayıs Pazar günü Nişantaşı'nda yapılacak kadınlar yürüme yarışına her yaş grubundan kadın davetli

Herkes İçin Spor Federasyonu, Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında 23 Mayıs Pazar günü, İstanbul Nişantaşı’nda kadınlar için ödüllü bir yürüyüş yarışı düzenliyor… Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bu etkinliğe eğlenceli ve sportif bir gün geçirmek isteyen tüm kadınlar davetli…

Herkes için Spor Federasyonu ve b-fit Sağlık ve Spor merkezi b-trophy yürüyüşü ile kadınları ödüllü bir yürüyüş yarışına davet ediyor… İlki 2008 yılında gerçekleştirilen b-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı bu sene 23 Mayıs Pazar günü Nişantaşı Sanat Parkı’nda start alıyor. Sporun kadınlar için önemine dikkat çekmek ve sağlıklı yaşamın vazgeçilmezliğini vurgulamak için gerçekleştirilen yarış, sadece aktif olarak spor yapan kadınlara değil, eğlenceli bir gün geçirmek isteyen her yaş grubundan kadınlar ücretsiz olarak katılabilirler… b-trophy yürüyüşü ile kadınlar hem spor yapıp stres atacak hem de İstanbul’da yürümenin ödüllü keyfine varacaklar.

İŞTE GÜZERGAH

Harbiye Askeri Müze’nin yanındaki Nişantaşı Sanat Parkı’nda kurulacak alanda kayıtlarını tamamlayan katılımcılar, saat 11.00’de yürüyüşe başlayacaklar. Nişantaşı’ndan yola çıkarak Şişli, Mecidiyeköy, Balmumcu, Beşiktaş, Dolmabahçe, Taksim ve Nişantaşı rotasını takip edip yarışı tamamlayan ilk 20 kadını çeşitli ödüller bekliyor…

TÜM KATILIMCILARA SÜRPRİZ HEDİYELER



Yarış parkurunu birinci tamamlayan yarışçıya 5 yıldızlı Antalya Delphin Otel’de 3 gece 4 gün çift kişilik her şey dahil konaklama, diğer dereceye giren yarışçılara ise ARNİCA marka küçük ev aletleri, FUEL marka spor ayakkabı, WOMEN’S HEALTY dergisi senelik üyeliği,GHETTO parti davetiyeleri, b-fit Spor Merkezi üyeliği, JİNEMED jinekolojik muayene çekleri gibi hediyelerin verileceği aktivitede, etkinliğe katılan tüm kadınları da sürpriz hediyeler ve indirim çekleri bekliyor. Nişantaşı Sanat Parkı’nda açılacak stantlarda Nivea, Tadım gibi farklı markalar da ürün dağıtarak projeye destek verecekler.

b-fit Sağlık ve Spor Merkezi sponsorluğunda Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen yürüyüş yarışı hakkında www.b-trophy.com web sitesinden ve b-fit şubelerinden detaylı bilgi alınabilir ve kayıt yaptırılabilir.

b-fit hakkında;

b-fit, her yaştan kadınlara, spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardım eden sağlık ve spor merkezleri zinciridir. Türkiye çağında 100’e yakın şubeye sahip olan ve 30.000 kadın üyeye hizmet eden b-fit, Türkiye’nin kadınlara yönelik ilk ve en fazla şube sayısına sahip spor merkezleri zinciridir. 15-80 yaş arası kadınlara yönelik olarak tasarlanan b-fit sistemi, Amerika’da geliştirilen ve Amerikan Sağlık Örgütü tarafından onaylı, her yaştan milyonlarca kişinin tercihi olan 30 dakikalık istasyon çalışmasından oluşmaktadır.

İstasyon çalışmaları, kadınların kendi itme çekme güçleriyle egzersiz yaptıkları hidrolik ekipmanlar ve üzerinde aerobik yapılan platformlardan oluşmaktadır. Hem zamanı etkin kullanma, hem de spora çok yatkın olmayanları doğru ve etkili bir egzersize yönlendirme imkanı sunan bu çalışma, kardiyovasküler sistemi geliştirir, formda kalmayı ve sağlıklı bir yaşam sürmeyi sağlar.

Hem sistemi hem de avantajlı üyelik fiyatları ile her yaştan kadınlara spor yapma imkanı sağlaması b-fit’in tercih edilmesinin en önemli sebepleridir. Türk iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan, ekonomik gelişimi desteklemek amacıyla etkin girişimcileri tespit edip destekleyen Endeavor Derneği Türkiye Ofisi tarafından 2009 Kış döneminde Türkiye adayı olarak seçilen ve ülkemizi temsil etme hakkını kazanan b-fit, Mayıs 2009 Amerika elemelerinde de 6 jüriden 6 tam puan alarak başarısını bir kez daha kanıtlamıştır.

2

Haberin Devamı