Gündem Hayırseverin bağışladığı evin tapusu şehit ailesine teslim edildi

Hayırseverin bağışladığı evin tapusu şehit ailesine teslim edildi

Paylaş
Hayırseverin bağışladığı evin tapusu şehit ailesine teslim edildi

Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nun tahliyesi için düzenlenen Şah Fırat Operasyonu'nda şehit olan Trabzonlu Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın ailesine hayırseverlerin bağışladığı evin tapusu teslim edildi

Trabzon Valiliği’nde tapuyu Vali Abdil Celil Öz’ den alan şehit babası Mustafa Avcı, oğlunu 35 gün önce toprağa verdiğini hatırlattı, "Canım yanıyor. Benimle bu acıyı çeken, canı yanan milyonları hissettim. Duasını, desteğini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür ederim. Adının açıklanmasını istemeyen Samsunlu hayırseverin, şehidimizin emaneti olan torunum Mustafa Alp’e hediye ettiği dairenin tapusunu aldım. Adının bile açıklanmasını istemeyen bu değerli ve güzide kişiyi Türkiye’nin gururu olarak nitelendirmek isterim. Allah razı olsun" dedi.

Vali Abdil Celil Öz de, şehit Halit Avcı’nın vefatı sonrasında oğlu Mustafa Alp’in dünyaya geldiğini hatırlattı, "O önemli bir emanet. İnşallah şehidimizin hem babası hem annesi, yeni doğan evladı ve eşi sağlıkla hayatlarına devam ederler" diye konuştu.

Başçavuş Halit Avcı’nın şehit düşmesi sonrasında arayan hayırseverin ev vermek istediğini hatırlatan Vali Öz, "Tapu ve diğer işlemler yapıldı. Hayırseverlerimize duyarlılıklarız için teşekkür ediyorum" diyerek şehitin ölümü sonrasında dünyaya gelen oğlu Mustafa Alp adına düzenlenen tapuyu şehit babası Mustafa Avcı’ ya verdi.

TRABZON,(DHA)