Gündem Hayırsız evlat şoku

Hayırsız evlat şoku

Paylaş
Hayırsız evlat şoku

Ayhan Uztemur, annesine ilaçlı mevve suyu içirip uyuttuktan sonra evde bulunan kasadaki 600 bin TL ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını alarak kaçtı

‘EŞİM EVDEN KOVDU’ DEDİ

Haberin Devamı

İzmirli işadamı Cihan Uztemur soyadını mahkeme kararıyla ‘Cihanoğulları’ olarak değiştirmişti. Bu karara uymayan büyük oğlu Ayhan Uztemur (37) babasının kurduğu birçok işi batırmıştı. Cihan Uztemur adli olaylara da karışan oğluyla ilişkisini 10 yıl önce kesmişti.

Ayhan Uztemur, babasının trafik kazası sonucu yatalak kaldığını öğrenince geçen Kurban Bayramı’nda ziyaretine gitmişti. Ayhan Uztemur annesi Belgüzar’a“Eşim beni evden kovdu” deyip af dilemişti. Belgüzar Cihanoğulları oğlunun yalvarmalarına dayanamayıp onu tekrar eve almıştı.

BULANA 15 BİN DOLAR ÖDÜL

Ayhan Uztemur, annesine ilaçlı mevve suyu içirip uyuttuktan sonra evde bulunan kasadaki 600 bin TL ile 100 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını alarak kaçtı. Kendisine geldikten sonra oğlunun kasayı boşalttığını anlayan Belgüzar Cihanoğulları, diğer 4 oğluyla birlikte dün savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Ayhan Uztemur’un kardeşleri ağabeylerinin fotoğrafının bulunduğu el ilanları bastırdı. Cihanoğulları kardeşler “Hayırsız ağabeyimizin yerini bildirene 15 bin dolar ödül vereceğiz” dedi.

Taylan YILDIRIM/DHA