Dünya Hayranı olduğu oyuncuya benzemek için erkek oldu

Hayranı olduğu oyuncuya benzemek için erkek oldu

Paylaş
Hayranı olduğu oyuncuya benzemek için erkek oldu

2 çocuk annesi Sally'nin hayatı, televizyonda gördüğü aktörle tamamen değişti

posta.com.tr


İki çocuk annesi olan Sally 2005 yılında düzenlenen X-Factor yarışması galibi oyuncu Shayne Ward gibi görünmek için cinsiyet geçişi yaparak erkek olmaya karar verdi.

Şu anda 46 yaşında olan Shay Robertson, kadın bedeniyle yaşamanın kendisine ağır geldiğini yıllarca düşünmüş ama hayatında bir değişiklik yapamamış, ta ki 31 yaşındaki Shayne Ward'u televizyonda görene dek...



Pek çok kadının hayranı olduğu aktörle birlikte olma hayali yerine, ona benzemeye karar veren kadın ihtiyacı olan desteği, biri 18 diğeri 27 yaşında olan kızlarından ve partneri Julie'den almış.

Karar verildikten sonra ise bir dizi ameliyat ve enjeksiyondan oluşan süreç başlamış.


Hamile baba bu yaz bebeğini kucağına alacak


2011 yılında hormon enjeksiyonlarıyla başlayan süreç içinde kol ve kalçadan deri nakli içeren bir histerektomi, çift mastektomi ve cinsiyet geçişi ameliyatları gelmiş.

İngiliz gazetesi Mirror'a konuşan Shay Robertson duygularını aktarırken ''Yıllardır kendimi eşcinsel bir kadın zannediyordum. Shayne'in sahnedeki performansını izlediğimde her şey benim için değişmişti.'' diyor ve ekliyor “Çoğu kadın izleyici muhtemelen onunla çıkmak isterken, ben onun gibi görünmek istedim. Sonunda yanlış bedenin içinde olduğumu fark ettim.”



Kendisine benzemek için büyük bir değişim yaşayan Shay Robertson'ın haberini gazetede gören aktör Shayne Ward ise önce şaşırdığını sonra gurur duyduğunu söylüyor. Hatta kendisine imzalı bir fotoğrafını gönderdiğini de eklemeden geçmiyor.

Sally iken Shay olma yolunda yaşadığı süreci bir kitap olarak yayınlamaya hazırlayan Roberts, partneri Julie ve kızları ile mutlu bir aile hayatı yaşadıklarını söylüyor.




Haberin Devamı