Spor Hayrettin ilk maçında golünü yedi

Hayrettin ilk maçında golünü yedi

Paylaş
Hayrettin ilk maçında golünü yedi

Türkiye A Milli futbol takımı ve Galatasaray'ın eski kalecilerinden 47 yaşındaki Hayrettin Demirbaş, 12 yıl sonra aktif futbola döndü

Niğde Süper Amatör Küme maçıyla yeşil sahalara dönen file bekçisi Hayrettin Demirbaş'ın takımı 51 Niğdespor, rakibi Polis Meslek Yüksekokulu'nu 7-1'lik skorla yenerek, finale yükseldi.

Galatasaray'ın efsanevi kalecisi ve 80 kez milli takım kalesini koruyan Hayrettin Demirtaş, Niğde 5 Ocak Şehir Stadı'nda 12 yıl sonra resmi bir maçta oynayarak aktif futbola dönüş yaparken, yediği talihsiz golle de dikkat çekti.

Maçın 7'nci dakikasında atılan gole sevinen 51 Niğdespor futbolcuları hep beraber yedek kulübesine doğru koştu ve gol sevincini teknik heyet ve yedek futbolcularla paylaştı.

Bu esnada kaleci Hayrettin de takım arkadaşlarının yanına gidip gitmemekte tereddüt etti. 51 Niğdesporlu futbolcular sevinirken, hakem oyunu başlattı ve Polis Meslek Yüksekokulu futbolcular atağa kalktı.

O anda sahada kaleci Hayrettin'in dışında hiçbir 51 Niğdesporlu futbolcu yoktu. Maçın başladığını gören futbolcular hızla oyun sahasına dönmeye çalıştı.

Ancak kaleci Hayrettin bu atakta rakip takımın golüne engel olamadı. Karşılaşma 51 Niğdespor'un üstünlüğü ile sona erekken, kaleci Hayrettin'i zorlayacak önemli pozisyonlar olmadı.

Maç sonrası futbolcuların omuzlarına alarak havaya attıkları kulüp başkanı İdris Turgut, gelecek hafta finalde de iyi mücadele edip kazanmak istediklerini, Niğde'nin artık 3. Lig'de bir takımının olmasını arzuladıklarını söyledi.

Haberin Devamı