Türkiye (Son Dakika) 'Hayriye benim karım'

'Hayriye benim karım'

Paylaş
'Hayriye benim karım'

Kayseri'de 79 yaşındaki Yusuf T., 2 ay önce evi terk eden karısı 57 yaşındaki Hayriye T.'yi 76 yaşındaki Ahmet Y.'nin evinde buldu. Karısını eve geri götürmek isteyen Yusuf T. ile Ahmet Y. arasında bastonlu kavga çıktı

Kocasinan İlçesi Ebiç Mahallesi’nde oturan 8 çocuk babası Yusuf T.’nin 2’nci karısı Hayriye T., iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce evini terk etti. Hayriye T., Ahmet Y.’nin evinde ’yatılı bakıcı’ olarak çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

Yusuf T. aradığı karısının, Ahmet Y.’nin evinde olduğunu öğrenince eve gelerek karısını götürmek istedi, ancak kadın gitmek istemedi. Bunun üzerine Ahmet Y., Yusuf T.’den evini terk etmesini istedi. Ancak iddiaya göre Yusuf T., Ahmet Y. ile karısı Hayriye T.’ye bastonla saldırdı. Üçlü arasında çıkan kavgada Hayriye T. de kocasının sağ elini ısırarak kanattı.

KARAKOLLUK OLDULAR

Komşuların haber vermesiyle eve gelen polisler, 2 yaşlı adamla kadını polis merkezine götürdü. Hayriye T. polise verdiği ifadede eşi Yusuf’un kendisine bakmadığını, bunun üzerine evden ayrıldığını, Ahmet Y.’den ise bakıcılık ücreti olarak ayda 500 lira aldığını ve evine dönmek istemediğini söyledi.

Karısının sürekli kendisinden kaçtığını anlatan Yusuf T. ise şikayetçi olduğunu belirterek, "Hayriye benim nikahlı karım. Ramazan Bayramı’ndan önce beni terk ederek, evden ayrıldı. Aradım, bulamadım. Daha sonra, karımın Ahmet’in evinde olduğunu öğrendim. Kendisini evimize getirmek isteyince bana saldırdılar. Ben de karşılık verdim" diye kouştu.

Haberin Devamı

Birbirlerinden şikayetçi olan 3 kişi ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

DHA