Dünya Hayvanlarla seks çiftliği

Hayvanlarla seks çiftliği

Paylaş
Hayvanlarla seks çiftliği

Amerika'da şirket alıp satarak milyonlarca dolar kazanan ve 2002'de iflas eden Douglas Spink, duyanın kanını donduran sapıkça bir işe imza attı. Hayvanlarla seks çiftliği...

SAPIK TAKİP EDİLİYORDU

Haberin Devamı

Amerika Seattle’da yaşayan James Taet hayvanlarla cinsel ilişkiye girdiği için bir süre hapis yatmıştı. Polis, James Tait’i aynı suçu işleyebileceği şüphesiyle takip ediyordu. James Tait’in, Douglas Spink (39) adlı kişiyle sık sık görüştüğü belirlendi.Bunun üzerine polis, Douglas Spink’i de takibe aldı.

Milyonlarca dolarlık bir servete sahip olan Douglas Spink 2002’de iflas ettikten sonra uyuşturucu satıcılığına başlamıştı.

HAYVANLARA EL KONDU

Bu suçtan 2005’te hapse girip 2008’de tahliye olmuştu. Polis, Douglas Spink’in hayvanlarla cinsel ilişkiye girmek isteyenlere ‘hizmet’ veren bir çiftlik işlettiğini belirledi.

Polis çiftliğe baskın yaptı. Douglas Spink ile birlikte bir atla cinsel ilişkiye girerken suçüstü yakalanan Stephen Clarke adlı İngiliz de gözaltına alındı. Çiftlikte çok sayıda at, köpek ve işkenceye uğramış farelerle birlikte hayvan ve çocuk pornosu bulundu. Çiftlikteki atlara ve köpeklere el konuldu.

Haberin Devamı