Magazin Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Paylaş
Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İlk olarak Deniz Yıldızı dizisiyle karşımıza çıkan Hazal Filiz Küçükköse Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine katılınca diziseverler Hazal Filiz Küçükköse kimdir sorularını merak eder hale geldi. Eşi Tuan Tunalı'dan boşanma haberleriyle magazin gündeminde epey bir konuşulan Hazal Filiz Küçükköse hakkında detayları haberimizde yer verdik. Hazal Filiz Küçükköse Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde hangi rolde? İşte detaylar...

Hazal Filiz Küçükköse kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularının sıkça sorulmasının sebebi güzel oyuncunun Kanal D ekranlarında 20 Mart 2018 tarihinde yayınlanacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol olması oldu. Küçükköse, Melike karakterini canlandıracak.


HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE KİMDİR?

1988 yılında Mersin'de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, liseyi Ankara'da bitirdi. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde eğitimine devam ediyor.

Özel oyunculuk dersleri alan Küçükköse, 2015 yılından bu yana Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep Soydere karakteri ile kariyerinde zirve yaptı.

1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hazal Filiz Küçükköse'nin ilk dizisi ise Emir'in Yolu oldu.

Kova Burcu olan Hazal Filiz Küçükköse Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim seni seçti gibi farklı dizilerde rol aldı.

Beni Affet dizisinde tanıştığı ve aşık olduğu Tuan Tunalı ile evlenmesiyle ilgili konuşan Küçükköse "Vakti gelmiş ki, evlenme kararı aldık. Şu an kendimi “Neden erken evlendim?” diye sorgulamıyorum. Çok mutluyum. İyi ki onun gibi birine sahibim. Arkama dönüp baktığımda hep orada ve bana destek olduğunu biliyorum" diyor.


HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE TUAN TUNALI'DAN BOŞANDI

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ve 2014 yılında evlendiği oyuncu Tuan Tunalı boşanma kararı aldı. Deniz Yıldızı dizisinde tanışıp evlenen Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı çifti boşanıyor. 2014 yılında evlenen çift sosyal medyadan tüm fotoğraflarını silip, birbirlerini takipden çıkardı.


HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE MEHMED BİR CİHAN FATİHİ'NDE

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Hazal Filiz Küçükköse Melike Hatun rolünü canlandıracak. Dizi 20 Mart'ta izleyicisi ile buluşuyor.

Haberin Devamı