Magazin Hazal Kaya'dan Songül Öden'e: 10 yıldır hastasıyım

Hazal Kaya'dan Songül Öden'e: 10 yıldır hastasıyım

Paylaş
Hazal Kaya'dan Songül Öden'e: 10 yıldır hastasıyım

Oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşı Songül Öden'e duyduğu hayranlığı dile getirdi

Şimdilerde 'Bizim Hikaye' adlı dizide izlediğimiz oyuncu Hazal Kaya, henüz ünlü bir isim olmadan önce severek takip ettiği Songül Öden'le bir araya gelince selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Hazal Kaya, meslektaşı Songül Öden'le bir araya geldiği bu selfieyi Instagram hesabından ''10 yıldır hastasıyım yalan değil'' notuyla paylaştı.

İŞTE HAZAL KAYA'NIN PAYLAŞIMI:




Hazal Kaya annesinin en büyük destekçisi


HAZAL KAYA NASIL KEŞFEDİLDİ?

Hazal Kaya şöhretini elektriklerin kesilmesine ve ısrarlı tutumuna borçlu. Genç yaşına ve sektördeki kısa tecrübesine rağmen ses getiren dizilerde rol alan Hazal Kaya'nın şöhret olma öyküsü çok ilginç.

"Kariyerimi doğru zamanda doğru yerde olmaya ve şansıma bağlıyorum" diyen Hazal Kaya, kendisini milyonlarca izleyiciye tanıtan Genco dizsinin görüşmesine gittiğinde başına ilginç bir olay geldi.



Dizi görüşmesi için ajansa gittiğinde birden elektrikler kesildi... Ajans görvelisi Hazal Kaya'ya "elektrik belki beş dakika sonra belki beş saat sonra gelir. İsterseniz siz başka bir gün gelin" dedi.

Ama Hazal Kaya bekleme kararı aldı. Kısa süre sonra elektrikler geldi. Hazal Kaya yetkililerle görüştü ve Genco dizisindeki rolü aldı. Hazal Kaya daha sonra bir röportajında o günü "Belki başka bir gün gitseydim Genco'ya başlamayacaktım" diye anlatmıştı.

Haberin Devamı