Magazin Hazır Tanem yokken...

Hazır Tanem yokken...

Paylaş
Hazır Tanem yokken...

Hazır Tanem yokken...

Ünlü şovmen Beyaz sevgilisi Tanem Sivar'ın Güney Afrika'da olmasını fırsat bilerek annesiyle vakit geçirdi. Önceki akşamüzeri annesiyle birlikte Asena adlı tekneyle Suada'dan Anadolu Yakası'nda bir restorana giden Beyaz, burada yemek yedikten sonra Arnavutköy'deki ağabeyi ve arkadaşlarına katıldı.

Haberin Devamı

ŞU AN NİŞAN VEYA EVLİLİK YOK

Mekan çıkışında özel hayatı ile açıklamalarda bulunan Beyaz, bir hayli keyifliydi. Tanem Sivar'ın Dünya Kupası için Güney Afrika'da olduğunu söyleyen ünlü şovmen, "Finali Tanem'le birlikte izlemek için Güney Afrika'ya gideceğim" dedi. Gazetecilere ve Şahan Gökbakar'a teşekkür eden Beyaz "Gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bizim Tanem'le olan ilişkimizi çok seviyeli bir şekilde haber yapıyorlar. Şahan geçtiğimiz günlerde Tanem ve benim için "Çok yakışıyorlar, bence evlensinler" demiş, ona da çok teşekkür ediyorum" dedi. Tanem'le nişanladıkları hakkındaki söylentiler için "Çok mutluyuz, hakkımızda çıkan olumsuz haberleri aldırış etmiyoruz. Fakat şu anda nişan veya evlilik yok" dedi.

Haberin Devamı

Beyaz mekandan çıktıktan sonra üstündeki gömleği değiştirerek soluğu Ortaköy'deki 8the Hill'de aldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaşları ile eğlenen Beyaz'ın çıkışta hayli alkollü olduğu gözlerden kaçmadı