Siyaset HDP adaylarını ve seçim şarkısını tanıttı
Paylaş
HDP adaylarını ve seçim şarkısını tanıttı

Seçimlerde alacağı sonuç en çok merak edilen parti olan HDP, adaylarını Ankara'da düzenlenen bir toplantı ile tanıttı. Toplantıda HDP'nin "Bizler HDP, Biz'ler Meclise" isimli seçim şarkısı da tanıtıldı

HDP Ankara ’da düzenlenen bir toplantıyla adaylarını tanıttı. İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi’ndeki konferans salonunda yapılan tanıtım toplantısına adayların önemli bir bölümü katılırken, salon da HDP bayrakları ve renkleri ile süslenerek ışıklandırıldı.

Evrensel gazetesinin haberine göre, toplantıya sadece adaylar davet edilmesine rağmen partililer ve seçmenlerden de yoğun bir katılım oldu. Yaklaşık 1000 kişi tanıtım toplantısına katılmak isteyince sadece 600 kişilik olan salonda izdiham yaşandı. Basının da büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında Kürtçe, Türkçe, Arapça, Ermenice, Lazca, İngilizce şarkılar çalındı.

Toplantıda HDP’nin "Bizler HDP, Biz'ler Meclise" isimli seçim şarkısı tanıtıldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer29435","29435","201504","29435-287335.jpg","1", "0","HDP seçim şarkısını tanıttı");



Eşbaşkanlar Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş da birer konuşma yaptılar. İlk sözü alan Yüksekdağ, "Aday listemiz, 'Ben başkan olacağım' diyene karşı 'Biz'ler Yeni Yaşamı kuracağız' diyenlerin listesidir" dedi.