Candaş Tolga Işık HEDEF 15 TEMMUZ RUHU
HABERİ PAYLAŞ

HEDEF 15 TEMMUZ RUHU

Haberin Devamı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na dün Artvin’de suikast girişiminde bulunuldu. Kılıçdaroğlu’nu korumakla görevli güvenlik görevlileri arasında 1 şehit 2 ağır yaralı var. İçişleri Bakanı Efkan Ala saldırının PKK tarafından düzenlendiğini açıkladı.


Ha PKK ha FETÖ ha IŞİD! 15 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarımız gösteriyor ki bu 3 terör örgütü de aynı merkezden kumanda ediliyorlar. Hedefleri aynı: Türkiye’yi Irak’a Suriye’ye çevirmek. Nasıl yapacaklar bunu? Bölecekler, ayrıştıracaklar, parçalayacaklar... Özetle bir iç savaş ortamı yaratacaklar. 15 Temmuz gecesi milletin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik bu hain tezgahı bozunca, aynı amaca yönelik yeni tezgahlar kurmaya başladılar.


Kılıçdaroğlu’na dün düzenlenen saldırı dışarıdaki patronlarından Türkiye’de iç savaş çıkarma siparişi alan terör örgütlerinin son icraatıdır. Hedef sadece Kemal Bey değil, esasen “15 Temmuz Ruhu”dur. Kemal Bey’e “Senin ne işin vardı Beştepe’de? Ne işin vardı Yenikapı’da?” diye hesap soruyorlar. “Niye birlikberaberliğe hizmet ediyorsun? Otursana Ankara’da!” diyorlar.


Çok şükür ki dün başarılı olamadılar. Ama bu saatten sonra çok daha dikkatli olmak zorundayız. Dün Kılıçdaroğlu’nu hedef alanlar, yarın Erdoğan’ı, Binali Yıldırım’ı, Bahçeli’yi, Demirtaş’ı hedef alacaktır. Sadece siyasetçiler de değil; toplumun hassas noktaları, kitlelerin ortak değerleri, sembol isimler... FETÖ, PKK, IŞİD ve diğerleri... Unutmayalım ki, bu kahpe sürüsünün “15 Temmuz Ruhu”nu bozmak, Yenikapı’daki birlik-beraberliği dağıtmak için yapmayacakları iş yok. Tankla, savaş uçağıyla, helikopterle deviremediler şimdi suikastla, provokasyonla yıkmaya çalışıyorlar bu ülkeyi. Oyunu gör, oyuna gelme Türkiye’m!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder