Spor Hedef şampiyonluk

Hedef şampiyonluk

Paylaş
Hedef şampiyonluk

Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı, CEV Indesit Şampiyonlar Ligi kupasını gözüne kestirdi

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nın, 3-4 Nisan tarihlerinde Fransa’nın Cannes kentinde mücadele edeceği CEV Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi dörtlü finalleri öncesi, düzenlenen basın toplantısında hedefin şampiyonluk olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki toplantıya, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çok sayıda yönetim kurulu üyesi, takım sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu’nun yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Aydınlar, bayan voleybol takımı teknik heyet ve sporcuları katıldı.

İlk olarak sözü alan Aziz Yıldırım şunları söyledi: “Fenerbahçe tarihinin önemli günlerinden birini yaşamak üzere yola çıkıyoruz. Sayın Mehmet Ali Aydınlar için özel olarak şunları söyleyebilirim. Kendileri Acıbadem grubu olarak her zaman işin içinde oldu. Maddi anlamda olsun, diğer anlamlarda olsun hep katkıda bulundu. Taşın altına ellerini soktular. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah Cannes’dan şampiyon olarak döneriz. Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun demek istiyorum.”

Haberin Devamı

Aydınlar ise Yıldırım’ın sözlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Şampiyonlar Ligi’ndeki tek namağlup takım Fenerbahçe Acıbadem. Elemelerde 10’de 10 yaparak dörtlü finallere gidiyoruz. Takımımız 37 maçın 37’sini de kazanarak aslında bir rekor kırmış durumda. Arkadaşlarımıza güveniyorum. Kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Amaç kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek.”

Antrenör Jan De Brandt taraftarın önemine değinerek, “İlk maçımız ev sahibi Cannes’a karşı. Seyirci avantajı onlarda olacak. Ancak duyduğum kadarıyla yaklaşık 700 kadar taraftarımız bizimle gelecekmiş. 100 Fenerbahçe taraftarının 5 bin Cannes taraftarından daha etkili olacaktır” yorumunu yaptı. Kaptan Çiğdem Can Rasna ise “Kupayı alıp döneceğimize dair söz veriyoruz” ifadesini kullandı.