Spor 'Hedef Varşova'

'Hedef Varşova'

Paylaş
'Hedef Varşova'

Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bestfm'de yayınlanan “ Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programına konuk oldu. Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtlayan Çebi UEFA Kupasındaki hedeflerini açıkladı: VARŞOVA'YI PLANLIYORUZ.

UEFA Avrupa Ligi ve Spor TOTO Süper Lig’de önde olmak ve yola devam ediyor olmak oldukça önemli ve çok güzel bir olay. En azından Beşiktaş taraftarlarını mutlu ettiğimiz düşünüyorum. Bizim için başka önemli bir olgu ise Türk spor kamuoyuna zevk verdiğimizi düşünüyorum. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor.

Başarının Sırrı Takım Olmak

Bu sezon gösterdiğimiz başarının en önemli sırrı takım olmak. Kimse kendi başına bu başarıyı sahiplenemez. Ne tek başına ben ne tek başına Bilic bu işi başaramaz. Birlik ve beraberlik olmadığı sürece başarılı olamazsınız. Biz bu birlik ve beraberliği sağladık. Taraftarımız, yönetimimiz, teknik kadro ve futbolcuların birbirine bağlı olması başarıyı getiriyor. Ben hiçbir oyuncumu diğerinden ayırt etmiyorum.

Başkalarının Mağlubiyetleri Üzerine Plan Yapmıyorum

Ben sadece kendi maçlarımıza konsantre oluyorum. Kendi maçlarımızı kazanmak için çalışıyoruz. O sırada rakiplerimizin aldığı sonuçlarla ilgilenmiyorum. Biz maçımızı kazandık, onlar puan kaybetti. Ben başkalarının mağlubiyetleri üzerine hesap ve plan yapmıyorum. Biz çıktık kazandık ve puan farkı ile liderliğe yükseldik.

Belçika’dan 1-0’la dönmeliydik

Brugge ile oynadığımız ilk maçta attığımız gol matematiksel olarak bizim adımıza avantaj gibi görünüyor olabilir. Ama neden 1-0’la dönemediğimizi düşünüp zaman zaman üzüldüğümüz de oluyor.

Varşova’yı planlıyoruz

UEFA Avrupa Ligi’nde finali hedefliyoruz. Tüm planlarımız finalin oynanacağı Varşova için yapıyoruz. Bir hedefiniz olmazsa başarı gelmez. Önce hedef koyacak, sonra isteyeceksin. Çalıştıktan sonra da başarı gelecektir. Final bizim en büyük hedefimiz.

Gökhan Töre’ye Şefkatle Yaklaştık

Gökhan Töre çok duygusal ve özel bir çocuk. Yaşadıklarından sonra biraz ilgi ve alakaya ihtiyacı vardı. Biz de ağabeyi , babası olarak ona ihtiyacı olanı verdik. O da çok şükür bize geri dönüşünü gösterdi. Bizim takımımızda zaman zamam yükselen performanslar oluyor. Şimdi Gökhan yükselişte. Bugün yükselen yarın düşebilirde, düşecektir de. Önemli olan takım olgusu oluşturmak. Performansı düşenin yerine bir başkasını ki yükseliyor.

Atiba ve Opare İşi Çözülecek

Biz bir aileyiz. Atiba ve Opare’nun durumu bu ailenin iç meselesidir. Kamuoyu biraz bekleyecek. Aile içinde çözeriz ama çözeriz.

2 Maç Sonra Olimpiyat
Biz içirde oynayacağımız ilk 2 maçı İstanbul Başak Şehir Fatih Terim Stadın’da oynayacağız. Sonrasında da yeniden geçici yuvamıza, Olimpiyat Stadına döneceğiz. Havalar düzeldi, zemin de kendisine geldi. Esas yuvamız bitene kadar Olimpiyat Stadında oynamaya devam edeceğiz. Yen yuvamızın Ağustos ayında bitmesini planlıyoruz. Ancak inşaat işlerinde planlar her zaman tutmuyor. Stadın bitişi Eylül veya Ekim ayına sarkabilir.

Haberin Devamı