Dr. Haydar Dümen Hedefe adım adım...
HABERİ PAYLAŞ

Hedefe adım adım...

Haberin Devamı

Orgazm sorununda en önemli destek eşten gelir. Eşiniz ruhunuzu anlar, bedeninizi keşfederken ustalığını konuşturursa mutluluğa ulaşmak uzun sürmez. Fanteziler de kadına yardım edebilir. Hayal kurmaktan çekinmeyin hedefe adım adım yürüyün.

BÖYLE SORU YOK!

Çok istedim ama yapamadım


33 yaşındayım, hiç ilişkiye giremedim. Sevgilim olmadı. Çok istedim ama yapamadım. Psikolojim bozuldu. Ne yapayım?

CEVAP

Böyledir bu işler okurum. ‘İşleyen demir ışıldar’, işlemeyen makine paslanır, gözler bakar, yürek hoplar, parsayı alt taraf toplar. İşinden bu kadar zevk alan organ da yoktur. Her organ tabii ki zeka gibi antrenmanla gelişir. Tembelliğe demir atarsa erir gider. Meditasyon yapan Hintli 40 gün ayağa kalkmamış. 40 günün sonunda kalkmak istediğinde ayakları tutmamış. Okurum, bundan örnek al, antrenmana başla. Yol, yöntem senin, bilgi ve akıl benim. Haydi kolay gelsin derim, gözlerinden öperim.

Sesi soluğu çıkmıyor

28 yaşındayım. Pitondan 1 yıldır ses soluk çıkmıyor. Mastürbasyonda tam sertleşmiyor. Bel fıtığım var, ondan mı kaynaklanıyor? Ameliyatla düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şu piton benzetmesini aklından silelim. Bu fıtık teşhisine de bir ihtimal diyelim. Ama bunun oranının çok düşük olduğunu da belirtelim. Bel fıtığı olanların aklına taş getirmeyelim. Ürolog ya da görüntüleme uzmanlarının kapılarında insan biriktirmeyelim. Ameliyat sebep-sonuç bağlantısına göre yapılır. Ne kurtarırsan kârdır kuralı her alanda olduğu gibi bu alanda da geçerlidir. Organın can yani fonksiyon kaybına alıştık da bir de mal kaybı çıkmasın karşımıza. Sen önce sınava gir sonra bana iyi bir haber bildir.

Haftada 1 kereyle sınırlıyorum

18 yaşındayım. İleride zararı olmasın diye haftada 1 veya 2 haftada 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Doğru mu yapıyorum?

CEVAP

Evet aslanım, hoşsun, şekersin, ne ekersen onu biçersin. Durumu bünye, ruh ve antrenman belirler. İlerideki zarara ya da kâra bu yaşlarda matematiksel ve ruhsal yatırımlar yapılmaz. Boş tabağa kaşık sallanmaz. Yemek, iştah açmazsa mide kapısını açmaz. Organ da aynen bu kurallara bağlıdır. Her şeyin çoğu zarar, azı karardır. Senin ritmin ise bu konuda yoruma sığmaz. Yemekte iştah neyse cinsellikte de iştah ve deneyim aynı şeydir. Ne istersen öyle olsun da böylesine bir eğitim yerine olayın ritmi isteğine bağlansın. Haftada 1-4 olabilir, bu sayıyı da o bilir!!!

Sevgilim kendini kasıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık, canı yandı. Kan geldi, kendini kastı. Yine denedik, aynı şey oldu. Ne yapacağız? 3 ay sonra evleniyoruz.

CEVAP

Değerli okurum, evlenene kadar bu işlere yüzeysel devam edin. Evlendikten sonra birkaç ay bu sorunu yaşarsınız. Büyük bir olasılıkla vajinismus. Onu da çözeriz.

İlk geceden korkuyorum

27 yaşında kızım. 1 ay sonra evleneceğim. İlk geceden çok korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, yardıma ihtiyacın yok. En büyük yardımcın doğanın kendisi. İkinci yardımcın eşin. Anlayışlı sevecen davranır, her şeyi ilk geceyi sıkıştırma telaşına kapılmazsa iyi olur. İlk gece yatağın kenarına oturup biraz seni alıştırırsa geçişin daha kolay olacağına inanıyorum.

Kuruluk yaşıyorum

10 yıllık evli kadınım. İlişki sırasında kuruluk yaşıyorum. Jinekolog krem veriyor ama zevk alamıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, bu konuda uzmanla bire bir karşılaşmak gerekir. Gerisi size kalmış.

Erken boşalıyorum

18 yaşında, 1.80 boyundayım. 90 kiloyum. Penisim 10 santim. Erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken 25-30 saniyede boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sorduklarının tedavisi var. Daha şimdiden göbeğin katmerli gibi. Kasıkta yağ birikiminleri olduğunu sanıyorum. Öyleyse penis boyundan 2 santim daha kazanırsın. Bu boy da sana yeter. Erken boşalmanın tedavisi kesinlikle var. Bunun için evlilik koşulları gerekiyor.

Orgazm olamıyorum

32 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Doktora gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina böyle, sinirsel donanım bakımından zayıf. Buna karşılık elinizin altındaki duyarlı bölge yani ufak çıkıntı klitoris, bu eksikliği gideriyor. Ama klitoris orgazma alışmış, vajinal orgazma geçemeyen kadın sayısı çok. Burada iş kocanın ustalığına, fantezileri kullanmaya kalıyor, sorunu aşacaksınız. İlacı yok.

Kızlığı bozuldu mu?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim vajinasına biraz girdi. Ondan biraz kan geldi. Acaba kızlığı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, oranı yüzde 50’nin üzerinde. Demek oluyor ki bu kızların kızlık zarıyla oynamaya gelmiyor. Ona göre.

Hâlâ bakire miyim?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 23 yaşında. 4 aydır ilişkiye giriyoruz. İlk ilişkide kan gelmedi, zarın esnek oluğunu düşündük. Sonra pıhtı şeklinde kan geldi. Zarım bozuldu mu yoksa hâlâ kız mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın esnek. Gördüğün kan, rahimden gelen kan. Zarla ilgili değil.

Zar duruyor mu?

17 yaşında kızım. Tuvalete girdikten sonra vajinamı biraz sert sildim. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sanmıyorum. Ancak dikkatli ol. Sert olan her şeyden kaçının.

Birden boşaldım

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişirken birden orgazm oldum. Hiç beklemiyordum. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan. Öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Her insanda ve her gençte olabilir. Takma kafana.

Öpüşürken başım dönüyor

33 yaşındayım, sevgilimi ne zaman öpsem başım dönüyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, iki nedenden kaynaklanır. Bir tansiyona bakmak gerekir. İstem dışı sinirlerle ilgili olabilir. İkincisi, kulak içinde yarım daire kanallarında kuma benzer taneciklerin baş hareketlerin nedeniyle yer değiştirmesinden olabilir. Önce bir tansiyonu ölçtür. Baş dönmesi devam ederse kulak burun boğaz uzmanına git.

Büyütücü yararlı mı?

19 yaşındayım. Penisim 12-13 santim. Sizce bu kadını tatmin eder mi? Penis büyütücü kullansam yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ilaçların faydası olmadığını defalardır yazıyorum.

Penisim karnıma yapışıyor, neden?

21 yaşındayım. Penisim sertleştiği zaman karnıma yapışıyor. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, acele etme, hele bir evlen bakalım. O ileri yakına gelsin. Önüne tablo konulsun. Daha mutfakta pişirdiğin yemeklerin malzemesi tarladan bile gelmedi. Sen önüne konulacak yemek tabağını düşünüyorsun. O zaman çatal mı, kaşık mı yoksa Çin çubuklarını mı kullanacaksın bizler sana söyleriz.

GÜNÜN SÖZÜ

İlkbahar aşkları gençliğin çiçeğidir. Ya sonbahar aşkları? Bir açarsa kardelen olur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder