Magazin Hedefi Clinton

Hedefi Clinton

Paylaş
Hedefi Clinton

Ayrıldıkları söylenen Angelina Jolie ve Brad Pitt hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi

5 yıldır birlikte olan Amerikalı oyuncular Angelina Jolie-Brad Pitt, resmi nikahları olmamasına rağmen ‘ayrılık sözleşmesi’ imzalamıştı. 3’ü evlatlık 6 çocuğu olan çiftin ayrıldıkları ileri sürülmüştü.

Amerikalı gazeteci Ian Harper’ın yazdığı ‘Brangelina: Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin Anlatılmamış Hikayesi’ adlı kitapta da çift hakkında ilginç iddialar var. İşte onlardan bazıları:

DERTLERİ İMAJ

* İkilinin aşkı çoktan bitti. Çift, marka imajlarını korumak için ayrılmıyor.

* Angelina Jolie, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni gibi bir siyasetçiyle birlikte olmak istiyor. Hatta bu kişinin Amerika’nın eski Başkanı Bill Clinton bile olabileceği öne sürülüyor.

BRAD PİTT KENDİNİ ESRARLA AVUTUYOR

* Angelina Jolie kendisini ‘Günümüzün Prenses Diana’sı’ olarak kabul ettirebilmek için sürekli hayır işlerinde yer alıyor.

* Çift aynı evde yaşıyor ancak farklı odalarda uyuyor. Brad Pitt geceleri esrar içip reggea müzik dinlerken, Angelina Jolie kitap okuyor.

20 SAAT YATAKTAN ÇIKMIYORLAR

* Brad Pitt, Angelina Jolie’nin yataktaki ‘maharetleri’ nedeniyle ilişkiyi bitiremiyor. Ünlü çiftin 18-20 saat yataktan çıkmadığı zamanlar olduğu öne sürülüyor.

* “İlişki 2 kişinin birbirine zincirlenmesi değildir. Sadakat olmadan da ilişki olur” diyen Angelina Jolie genç bir kadın oyuncu ile aşk yaşıyor.

AYRILIRLARSA ANGELİNA İNTİHAR EDEBİLİR

* Brad Pitt, Amma adında Sudanlı bir mankenle birlikte. Angelina Jolie’nin ise son 4 yılda aralarında kadınların da bulunduğu 6 kişiyle ilişki yaşadığı ileri sürülüyor.

* Brad Pitt, Angelina Jolie’nin sağlığından endişelendiği için bu ilişkiyi bitiremiyor. Çocukluğunda birçok kez intiharı deneyen, en son 2000’de intihar etmekten korktuğu için kendi isteğiyle rehabilitasyon kliniğine yatan Angelina Jolie’nin tekrar böyle bir şey yapabileceğini düşünen Brad Pitt ayrılamıyor.

* Brad Pitt’in “Zamanı geri alabilseydim Jennifer Aniston’dan asla ayrılmazdım” dediği de söylentiler arasında.

3

Haberin Devamı