Cumartesi Postası Hediyenin orijinali bu sitelerde

Hediyenin orijinali bu sitelerde

Paylaş
Hediyenin orijinali bu sitelerde

İlginç ürünlerin yer aldığı www.buldumbuldum.com, tasarımın ve romantizmin yeni adresi www.caramelistanbul.com, www.bunlardanistiyorum.com14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden güzel ve özel alternatifler sunuyor

İLGİNÇ VE YARATICI ÜRÜNLER

buldumbuldum.com hayata renk katacak en ilginç ürünleri meraklılarına sunma amacı taşıyan bir internet sitesi. 24 yaşındaki Güçlü Gökozan tarafından kurulan sitenin kuruluş amacı da dikkat çekici. Yüzyıllar önce ünlü bilim adamı Arşimet suyun kaldırma kuvvetini bulduğunda o kadar heyecanlanmış ki; rivayete göre üzerinde sadece bir peştemalle sokağa fırlayıp “Buldum! Buldum!” diye bağırmış.

İşte buldumbuldum.com’un amacı da dünyanın çeşitli yerlerini gezmek pahasına da olsa bu ölçüde heyecan yaratacak ürünler bulmak. 500’den fazla ürünün yer aldığı buldumbuldum.com’da ev aksesuarlarından iş yerlerinde kullanılacak neşeli ve kullanışlı ürünlere kadar pek çok şey yer alıyor. buldumbuldum.com’un diğer alış veriş sitelerinden farkı, gerçekten orijinal ve özgün tasarımlara yer veriyor olması. Karınca akvaryumu, poşet çay sıkma makinesi, güneş ışığını toplayan kavanoz, kaset şeklinde omuz çantası bunlardan yalnızca birkaçı. Sıcak tutan ev çorapları, siz yakalayana kadar koşan alarm saat ise en beğenilenleri.

Türkiye’nin 30 yılı aşkın süredir severek takip ettiği Zihni Sinir’in ‘proceleri’ de buldumbuldum.com’da satışa sunuluyor. Uygun fiyatlarla, dışarı çıkmadan internet üzerinden alabileceğiniz ürünler hediye paketi servisi ile, birbirinden yaratıcı dört farklı tasarım arasından seçeceğiniz hediye paketi ile gönderiliyor. Üstelik notunuzun iliştirileceği özel bir zarfla 48 saat içinde belirttiğiniz adrese teslim ediliyor. buldumbuldum.com’da kredi kartı numarasını vermek istemeyenler de düşünülmüş. Aldığınız ürünün parasını, kargodan teslim alırken kapıda da ödeyebiliyorsunuz.

TASARIMIN YENİ ADRESİ

Caramel İstanbul,hiçbir yerde bulamayacağınız, kişiye ve isme özel, şık ve gösterişli birçok hediye seçeneği sunuyor. Birbirinden romantik ürünlerin satıldığı sitede sevdiğinizin ismine özel mutfak önlükleri, kişiye özel paketlenmiş çikolatalar, kremler, kalpli yastıklar, kırmızı sıcacık polar battaniyeler, nefis kurabiyeler bulmak mümkün. Üstelik hediyeniz ister kalp ister kare şeklinde çok şık ahşap kutularda size ulaştırılıyor.

Piyasada bulunamayan çok özel ürünlerden oluşan Caramel İstanbul, Sevgililer Günü’nde sevdiğinize özel ve içten bir hediye vermeniz için doğru adres. Sevdiğinize ismini yazdığınız bir kurabiye hediye etmeye ne dersiniz? Ya da ona özel bir çikolata? Bir ömür boyu saklayabileceği isme özel havlu ya da nevresim takımı? Ya da ikinize özel aşk temalı kupalar, kalpli yastıklar...

Kişiselleştirilebilir hediye alternatifleri sunan Caramel İstanbul özel günleri kalıcı ve özgün hediyelerle ölümsüz kılmayı, tekdüzelikten kurtulmayı, özel anlara fark ve neşe katmayı hedefliyor. Üstelik tüm hazırlıkları tamamlayıp hediyeyi kapınıza kadar gönderiyor. Bir ürün düşünün. Etiketi bile sizin için özel tasarlanmış olsun. Etiketin üzerine dilediğiniz şeyi yazabilin. Bunun için ne bir tasarımcı olmanız ne de bir reklam ajansına sahip olmanız gerekiyor. Bir fabrikanız olmasına ya da bir üreticiye gitmenize de gerek yok. Sizi hayal edin, Caramel İstanbul sevgiliniz için hazırlasın. Sitenin kurucusu Hülya Bereket, Caramel İstanbul’un tamamen ihtiyaçtan doğduğunu söylüyor.

Sevdikleri için orijinal, özel, farklı ve yaratıcı ufak hediyeler arayışına giren Hülya Hanım istediği gibi bir tasarım bulamayınca kolları sıvıyor. Tasarımcı arkadaşı Davut Köse’nin de yardımıyla kısa sürede kişiye özel ürünler hazırlayarak Caramel İstanbul’u kuruyorlar. Kendilerini ‘stil sahibi mutluluk elçisi’ olarak tanımlayan ikili şimdiye kadar ayrıca nikah şekeri ve davetiyesi, bekarlığa veda, baby shower, doğum günü ve özel günler için de tasarım yapıyor.

BUNLARDAN İSTEMEZ MİSİNİZ?

İlginç hediyeler almayı ya da hediye etmeyi sever misiniz? O zaman adresiniz belli; www.bunlardanistiyorum.com. Neler mi var? Aklınıza ne gelirse var ama bir de hiç gelmeyenler bu sitede yer alıyor. Örneğin, karakterli flash bellekler, kollu battaniyeler, 3 boyutlu puzzle’lar, kablo karışıklığını düzenleyen kablo yoyosu, I-phone’nuzu ya da laptop’ınızı kişiselleştirmek için hazırlanmış birbirinden şık kılıflar artık kimsenin evinde kalmayan nostaljik kasetçalarlardan çok özel çantalar, toz içeceklerinizi koyduğunuz bardakta sütle karıştıran özel mikser kupalar... Hepsi birbirinden enteresan bu objeleri hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Çünkü bunlarla ofisinizi, evinizi süsleyebilir, sevgilinizi sevindirebilirsiniz.

Bu siteden alacağınız ürünle hem ilginç bir hediye vererek gönlünü fethedersiniz hem de onu gerçekten düşündüğünüzü anlatmış olursunuz. Birkaç ürünün özelliğinden bahsedince sanırım bu sitenin özelliği çok daha iyi ortaya çıkar. Örneğin, 3 boyutlu puzzle gerçekten görülmeye değer. Adı ExtremeCube. Çok güçlü Neodymium mıknatıslarından üretilmiş 6 mm çapındaki bu 216 adet küreden oluşuyor. Bu küreleri birbirine ekleyerek her türlü şekli yapabilirsiniz. Ortaya çıkan obje tamamen sizin hayal gücünüze bağlı.

Sevdiğinize zevkine uygun bir cüzdan da hediye edebilirsiniz. Ama asla sıradan olmamalı diyorsanız işte size alternatifler. Binlerce mikro fiberin üst üste dokunmasından oluşan, doğada çözünebilen ‘Tyvek’ adlı maddeden üretilen bu cüzdanlar doğayla dost. Üzerine dilediğiniz gibi bir desen yaptırabilirsiniz. Neler mi olabilir? Para, çizgi film kahramanları, oyun kağıdı, gazete kağıdı, şehir haritaları...

2

Haberin Devamı