Siyaset 'Helal süt emmişler CHP'ye oy versin'
Paylaş
'Helal süt emmişler CHP'ye oy versin'

Trakya gezisine çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da “Helal süt emmiş herkesten CHP'ye oy istiyorum. Ayrılık, gayrılık yok” dedi

‘HARAMİLERE YER YOK’

Haberin Devamı

Trakya gezisine çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Tekirdağ’ı ziyaret etti. Çorlu, Çerkezköy ve Saray’da vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede artık haramilere yer yok. Halkı soyanlardan hesap soracak mıyız? Asıl inancımız da bu olacak. Bu ülkede birbirimizi kucaklayacağız, hiçbirimizi ötekileştirmeyeceğiz. Bir tek şey istiyorum, helal süt emmiş herkesten CHP’ye oy istiyorum. Ayrılık, gayrılık yok” dedi.

‘AKP’Yİ SİLKELEYİN’

“Her inanç, her etnik kimlik başımızın üstündedir” diyen Kılıçdaroğlu sözlerine “İnançlar ve etnik kimlikler siyasetin konusu olamaz. Yalancıdan, talancıdan bu memleketi koruyacağız. İnancımızı sömürenlerden bu memleketi kurtaracağız” diye devam etti. Kılıçdaroğlu, “Biz Ankara’da silkeliyoruz, teker teker düşüyorlar. Saray’da siz, Türkiye’de de halk AKP’yi mutlaka silkeleyecektir. Yetimin hakkını kimsenin kursağında bırakmayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘TAKİPÇİSİYİZ’

Konuşmasında Gazze’ye yardım götüren gemilere yönelik İsrail saldırısını da değerlendiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: Hükümeti bu konuda çok ciddi vaatlerde, çok ciddi söylemlerde bulundu. O söylemlerin takipçisi olacağız. Yerine getirmedikleri takdirde de halka şikayet edeceğiz. Ancak Gazze’de insani yardımın yapılması, oradaki ambargonun kaldırılması çok önemli. Tabii ki bu konuda da hükümetin girişimlerde bulunmasını isteriz.