Gündem Helallik alınırken oğlunun borçlarına kefil oldu

Helallik alınırken oğlunun borçlarına kefil oldu

Paylaş
Helallik alınırken oğlunun borçlarına kefil oldu

Rusya'da öldürülen 36 yaşındaki Altan Güngör için Mersin'de düzenlenen cenaze namazında helallik alınırken baba İsmet Güngör imama, oğlunun borçlarına kefil olduğunu anons etmesini istedi

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nden Rusya’nın başkenti Moskova’ya giden ve Orenburg şehrinde öldürülen 36 yaşındaki Altan Güngör’ün cenazesi memleketi Mersin’in Tarsus İlçesi’nde toprağa verildi. Cenaze namazından sonra helallik alınırken babası İsmet Güngör, varsa oğlunun borçlarına kefil olduğunu imam aracılığıyla cenazeye katılanlara iletti. Ziraat mühendisi Altan Güngör, 22 Ağustos’ta uçakla Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti. Rusya’da çeşitli firmaların danışmanlığını yapan Güngör, iddiaya göre Orenburg şehrine geçtikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Haberin Devamı

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Ancak yapılan araştırmada sonucu geçen hafta Güngör’ün cesedi ormanlık bir alanda bulundu. Azerbaycanlı 23 yaşındaki Muradhat Celilov tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ileri sürülen Güngör’ün cenazesi yapılan işlemlerin ardından memleketi Tarsus’a getirildi. Babası İsmet Güngör, annesi Güleser Güngör ve ablası Emel Akgöl sinir krizleri geçirirken, akrabaları ve yakınları gözyaşı döktü.

BORÇLARINA KEFİL OLDU

Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından baba İsmet Güngör, imama oğlunun borçlarına kefil olduğunu varsa alacaklıların kendisine gelmelerini söylemesini istedi. İmam babanın bu isteğini cenaze namazına katılanlara iletip helallik istedi. Namazı kılanlara haklarını helal etmesinin ardından Güngör’ün cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberin Devamı