Magazin "Helin Teyzem senin kızın mı?"

"Helin Teyzem senin kızın mı?"

Paylaş
"Helin Teyzem senin kızın mı?"

Hülya Avşar, programında ağırladığı oyuncu Demet Akbağ'la sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. İki önemli oyuncu ve iki annenin buluşmasında Hülya Avşar'dan samimi açıklamalar geldi

Çocuk büyütmenin zorluklarından söz edilirken Hülya Avşar, şunları kaydetti: "Geçenlerde Zehra'nın bir huzursuzluğu vardı, bir garip davranıyordu. 'Ne oldu?' dedim. 'Helin Teyzem senin kızın mı?' diye sordu. Şimdi bunu nasıl anlatırsın. İnternette yapılan yorumlar çok feci bir şey. İnanılmaz yazılar var ve çocuklar çok etkileniyor.

'Aramızda yaş farkı var diye bunu yazdılar. Böyle bir şey olsa sana söylemez miyim?' dedim. Üç gün bunun huzursuzluğunu yaşadı. Çocuğun yaşadığı şeye bakar mısınız!" Hülya Avşar ayrıca, Kaya Çilingiroğlu ile boşanma sebeplerini konuşmamasına rağmen kızı Zehra'nın internet sayesinde "her şeyi" bildiğini söyledi.

ARTIK DAHA GENÇ KADINLARI OYNAYABİLECEĞİM

"Eyvah Eyvah" filmi ve yepyeni görüntüsüyle hayranlarının karşısına çıkan Demet Akbağ, "Hiçbir kadının sabah kalktığında 'Ne güzel kırıştım' dediğini düşünmüyorum. Güvendiği bir doktor varsa ve kendini daha iyi hissedecekse her kadın bu işe kalkışır. Ben kendimi çok cesur buluyorum. Ben bu cesareti gösterdim.

Aslında yine işim için, biraz daha zamanı geri almak için..." şeklinde konuştu. Akbağ geçirdiği operasyon sayesinde artık daha genç kadınları da oynayabileceğini kaydetti. Akbağ, Ata Demirer'le birlikte oynadığı "Eyvah Eyvah" filmi hakkında yapılan olumlu yorumları da değerlendirdi. Filmin samimi bulunduğunu kaydeden Akbağ, "Sizi gülmekten öldüreceğiz, iddiası olmadığı için sıcak bulundu." dedi.

Akbağ, daha önce oynadığı komedi filmlerinde hüzünlü karekterleri canlandırdığını bu filmde ise ilk defa komik bir karakteri canlandırdığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Habertürk