Gündem Hem anneyi, hem bebeği öldürdü

Hem anneyi, hem bebeği öldürdü

Paylaş
Hem anneyi, hem bebeği öldürdü

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 6 aylık sevgilisini vahşice döven Ufuk Ç, hem genç kadının hem de bebeğin ölmesine neden oldu

İzmir polisine dün gelen bir telefon ihbarı işlenen vahşi bir cinayeti ortaya çıkardı. Telefonla İzmir polisini arayan kişi, “Hamile eşimi döverek öldürdüm. Polis gidip adrese baksın. Ben İzmir’deki kızımı ziyaret ettikten sonra İstanbul’a dönüp teslim olacağım" dedi.

İzmir polisi ihbarı İstanbul Polisine bildirdi.

Bu ihbar üzerine Küçükköy Hekimsuyu Caddesi No:68/3’teki adrese bakan polis ekipleri, 6 aylık hamile Derya Demiral (21)’ın cesediyle karşılaştı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken o sıralarda ihbarı yapan Ufuk Ç.(24) Gaziosmanpaşa Merkez Karakolu’na gelerek teslim oldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulaması yapılan Ufuk Ç. cinayeti itiraf etti. Ufuk Ç. ifadesinde, “2002 yılında ilk eşimden ayrıldım. O eşimden bir kızım olmuştu. Onlar İzmir’e yerleştiler. Ben de İstanbul’da kaldım. Şoförlük yaparak hayatımı kazanıyordum.

ONUN UĞRUNA AİLESİNİ BIRAKMIŞ

Askere gittim. En son Adıyaman’da askerdeyken Derya ile birbirimize aşık olduk. 7 ay önce askerden terhis oldum. Derya da ailesini bırakarak benimle İstanbul’a yerleşti.

Maddi sıkıntıdan dolayı son zamanlarda tartışır olduk. Önceki gün arkadaşlarla içtikten sonra eve alkollü geldim.

YENİ ELBİSE GİYDİĞİ İÇİN DÖVDÜ

Üzerindeki elbisenin yeni olduğunu fark ettim. Elbiseyi nasıl aldığını sordum. Bundan dolayı tartıştık. Alkolün de etkisiyle onu dövdüm.

Yerde yatar vaziyetteyken inliyordu, onu alıp çekyatın üzerine koydum. Biraz kendime gelmek için de parka gidip oturdum. Eve geldiğimde inlemesi bitmiş, hareketsiz kalmıştı.

CESEDİNİ BIRAKIP İZMİR'E GİTTİ

İzmir’deki kızımı görmek için İzmir’e gittim. Cezaevine gireceğim için kızımla vedalaştım. Ardından kendimi ihbar ettim" şeklinde cinayeti anlattığı öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ufuk Ç. Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Mehmet AKTARAN/İstanbul (DHA)