Magazin 'Hem aşk hem mantık evliliği yaptım'

'Hem aşk hem mantık evliliği yaptım'

Paylaş
'Hem aşk hem mantık evliliği yaptım'

'Aklımıza Takıldı' isimli programıyla dikkat çeken Özlem Yıldız, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Hem aşk hem de mantık evliliği yaptım. Ama aşkı kenara bırakıp parası olan bir adamla evlendiğimi düşünerek mantık evliliği yaptığımı söylediler. Ergenlik dönemlerinde her genç kızın hayalinde uzun boylu, sarışın, kumral, spor yapan, atletik biri olur. Ama kimse karakteriyle ilgili bir şey demez. Zaman ilerledikçe beklentiler farklılaşıyor.

Haberin Devamı

Aradığınız özellikler iyi bir baba olabilir mi, beni sevebilir mi bana saygı duyabilir mi, evliliğimin arkasında durabilir mi, bana arkadaş olabilir mi? 10 sene öncekiyle sonrası çok değişiyor. Evlenirken dış görünüşü bir yana ben bunları aradım. O insanla da evlendim.

Evliliğimden ötürü beni Cinderella yapmışlardı. Sanki ben çok orta halli bir ailenin kızıyken lüks bir hayata geçtim. Bu beni çok rahatsız etmişti. Allah’a şükür ki benim ve oğlumun ihtiyaçlarını karşılayacak durumumuz var ama evlenmeden önce de aileme karşı sorumluluklarımı yerine getirdim. Evimi de arabamı da aldım. O dönem Cinderella çok incitici gelmişti illa birine benzetmeleri gerekecekse bu ancak Polyanna olabilir.

5 yıllık evliliğimiz boyunca daha bir kere kapılar vurularak hatta yüksek sesle yaşadığımız bir tartışmamız olmadı. Anlaşamadığımız konular oluyor fakat Demir de dünyaya geldikten sonra bizim birinci kuralımız yüksek sesi yasaklamamız. Yüksek sesle bırakın konuşmayı film bile izlemeyiz. İkimizde çok zıt insanlar olsaydık sorun yaşardık ama ortak bir nokta buluyoruz.

Evimde makyajlı dolaşmam. Pufidik terliklerim ve eşortmanlarımla dolaşırım. Evde böyle alımlı değilimdir, rahat etmek isterim. Ama doğum sonrası hastanede saçıma fön çektirmiştim. Süslüyümdür aslında.

(Mehmet Ali Erbil, Güner Ümit gibi ünlü isimlerin gafları yüzünden ekrana ara vermesiyle ilgili) Bu kadar değerli isimlerin benim yaşım kadar meslek hayatları var. O yüzden bu konuyla ilgili yorum yapma hakkı benim değil halkındır.

Haberin Devamı