Yaşam Hem balo var hem müzayede

Hem balo var hem müzayede

Paylaş
Hem balo var hem müzayede

Milliyet'in önderliğini yaptığı 'Baba Beni Okula Gönder' kampanyası 5. yılında yine, kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunacak dev bir etkinliğe imza atıyor

23 Mart’ta, İstanbul Hilton Oteli’nde büyük bir balo ve müzayede yapılacak. Elde edilecek tüm gelir, kız çocukları için yurt yapımına aktarılacak.

Beyaz Müzayede’nin sahibi Aziz Karadeniz’in yöneteceği müzayedede, 56 ressamın eserlerinin yanı sıra; Beren Saat, Türkan Şoray, Başak Köklükaya, Yavuz Bingöl, Cemal Hünal, Pınar Kür, Şebnem Bozoklu, Beyhan Murphy, Altan Erkekli, Rengim Gökmen ve Feridun Düzağaç’ın, ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyası için yaptıkları tablolar da satışa sunulacak.

Eserlerin açılış fiyatları 5 bin ila 40 bin lira arasında değişecek. Ev sahipliğini, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner’in yapacağı gecenin sunuculuğunu oyuncu Ceyda Düvenci üstlenecek.

Candan Erçetin de bir konser verecek. Görkemli bir balo havasında geçmesi beklenen gecenin biletleri satışa çıktı. Sosyetenin ilgisi büyük.

Haberin Devamı