Spor Hem Hollanda hem Kamerun rahat

Hem Hollanda hem Kamerun rahat

Paylaş
Hem Hollanda hem Kamerun rahat

2010 Dünya Kupası E Grubu'nda yarın Kamerun ile Hollanda karşı karşıya gelecek

Cape Town’daki 66 bin seyirci kapasiteli Green Point stadyumunda saat 21.30’da başlayacak maçı Şili’den Pablo Pozo, Patricio Basualto ve Fransisco Mondria yönetecek.

MUHTEMEL KADROLAR
Kamerun (4-4-2):
16-Hamidou Souleymanou, 19-Stephane Mbia, 5-Sebastien Bassong, 3-Nicolas Nkoulou, 2-Benoit Assou-Ekotto, 11-Jean Makoun, 18-Enoh Eyong, 6-Alexandre Song, 20-Georges Mandjeck, 9-Samuel Eto’o, 13-Eric Choupo-Moting
Teknik Direktör: Paul Le Guen

Hollanda (4-2-3-1): 1-Maarten Stekelenburg, *2-Gregory van der Wiel, 3-John Heitinga, 4-Joris Mathijsen, 5-Giovanni v.Bronckhorst, 7-Dirk Kuyt, 6-Mark van Bommel, 10-Wesley Sneijder, *8-Nigel de Jong, 23-Rafael van der Vaart, *9-Robin van Persie (* kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek oyuncular)
Teknik Direktör: Bert van Marwijk

ROBBEN RİSKE EDİLMEYECEK

Hollandalı yıldız oyuncu Arjen Robben sakatlıktan kurtuldu. Ancak her iki teknik adamın da bir önceki grup maçlarında çıkarttıkları ilk 11’lere sadık kalacakları tahmin ediliyor.

Kamerun, dünya kupalarındaki 20. maçına çıkacak. Kamerun, turnuva tarihinde en çok maç yapan Afrika ülkesi unvanını elinde bulunduruyor.

Hollanda, dünya kupalarında daha önce hiçbir Afrika takımına yenilmedi, ancak bu ülkelerle yaptığı her maçta kalesinde gol gördü.

Haberin Devamı