Dr. Haydar Dümen Hem özel hem de gizemli
HABERİ PAYLAŞ

Hem özel hem de gizemli

Haberin Devamı

Cinsellik doğanın insana tattırdığı en güzel duygulardan ama uygun zamanda, uygun kişiyle yaşanırsa. Cinselliğin ne kadar gizemli ve özel olduğunu aklınızdan çıkarmayın, dile düşürmeyin. Çünkü cazibesini yitirirse mutsuzluk kapınızı çalar...

BÖYLE SORU YOK!

Çok utanıyoruz

20 yaşında, 1 aylık evliyim. Karımın da benim de hiç deneyimi yok. Çok da utanıyoruz. Ne yapacağız?

CEVAP

Okurum, önünüzde 50 yıl var. Bu yaşta yağmur toplayan bulutların sonunda sele dönüştüğünü unutma, birkaç ay bekle. Formül basit: İşe eşinin ayak parmaklarından başla. Eşin bir parmağının altına mercimek saklasın. Sen ‘Ya şundadır ya bunda’ diye parmaklarıyla oyna. Gıdıklanırsa doğru yoldasın. Sonra kuş yavrusu rolüne gir. Ayağından kalçasına doğru ustaca kuşu yürüt. 3’üncü hafta “Kuş yuva istiyor” de, eşinin gözü kapalı yuvayı hazırla. Sonra mı? Onu eşin bilir. Ben bu yaşta bu cehaletle neden evlendin diye sorarım.

Cinselliğe çok düşkünüm

36 yaşında, evli ve 2 çocuk babasıyım. Cinselliğe çok düşkünüm ve eşim buna kızıyor. Gecede en az 2-3 sefer boşalmak istiyorum, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, buna uzaktan teşhis denir. Kesin erken boşalman var, ilki 1-2 dakika, ikincisi 3 dakika, üçüncüsü ise, iştahın varsa alkış demektir. Kadın ne yapsın? Ziyafete oturdu, çorbadan 1-2 kaşık aldı, baktı ki çorba kasesi boşalmış. İkinciyi hayal ederken sofraya et gelmiş. “Aman ne lezzet” diyemeden et de bitivermiş. Tatlıların ise tabakta beklerken şerbeti kurumuş. Lokmayı yutmak şansa kalmış. Kadının haklıdır. Buraya kadar böyleyse, süreler de 5-10 dakikayı buluyorsa bu konuda senin iştahın anormal. Frene basıver, ilişkide eşinin de fikrini alıver.

Bal peşindeki arı gibiyim

22 yaşındayım, her çiçekten bal alan arı gibiyim. Kızlarla çok rahat iletişim kuruyor, ilişki için ikna ediyorum. Sonra bazılarından kaçıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Okurum, hangisi için neden diyorsun anlamadım. Ben kızlardan kaçmana takıldım. Bazıları açgözlü, bazıları dobra sözlü ya da nazlı, seni sorguluyor, bundan mı kaçıyorsun? Kovsan kapıdan gitmeyenlerden mi sıkılıyorsun? Rahat ilişkilere eyvallah, ikna etmene maşallah diyelim. Peki nasıl ikna ediyorsun? Yalanlarla ise, kızlarla ilişkilerin vicdanında yuva kursun. Ve oradan sana bir şeyler okusun. İkna kandırma ise, bence iştahın kurusun! Ruhunun akrobatik hareketleri ise o zaman da umarım vicdanının sesini duyarsın.

Hemen boşalıyorum

18 yaşındayım. Düzenli mastürbasyon yapmazsam kızla konuşurken boşalıyorum. Ama yaparsam da yoruluyorum. Ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, çok kafana takıyorsun. Haftada 2-3 gün mastürbasyonun zararı olmaz, yorgunluk da yapmaz.

Kız cinsellik hakkında konuşmuyor, neden?

20 yaşındayım. Sevgilimle her konuda sohbet ediyoruz ama cinselliğe gelince hiç konuşmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik dile düştüğü andan itibaren büyüsünü yitirir. Cinsellik doğrudan konuşulmaz. Cinsellik, çok dolaylı yollardan içine girilecek gizemli bir konudur. Bir su damlası bile konu açmaya yeter. Flörte başladıktan 3 ay sonra “Seni beğeniyorum”, 6 ay sonra “Seni seviyorum” de. Ondan sonra kızdan gelecek reaksiyon kesinlikle “Ben de seni” olacaktır. Cinselliğin kale kapısı açıldı, tavsiye yavaş yavaş gir.

Çocuğumuz olmuyor

26 yaşındayım. 15 aylık evliyim. Evlendiğim günden beri haftada 4-5 kez korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bir türlü çocuğumuz olmuyor. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, acele etmeyin. Doğa kendi dengesini kursun. Doğanın bilmediğimiz gizemli dengeleri var. Ona da hak tanıyalım. Hele bir 30 yaşına gel, o zaman gereken yardımı yaparız.

Vajinası çok geniş

Kız arkadaşım 23 yaşında. 27 yaşındayım. 3 aydır ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşımın vajinası geniş. Bize yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, beden kızın, ruh kızın. Sen sürekli misin yoksa gelip geçici misin? Eşi misin, aileden yakın biri misin? Kızın üzerine varıp onu komplekse sokma. Evlenirsen, sorun olursa bir çare aranır.

Sivilcem çoğalıyor

17 yaşındayım. Haftada 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sivilcelerim çoğaldı. Daha mı az yapmalıyım? Bir de erken boşalma sorunum var, 2 dakikada boşalıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu dura dura yap. Kendini geç boşalmaya şartla. Sivilcelerin bu işle ilgisi yok. Yüzünü kükürtlü sabunlarla yıka, sivilceleri sıkma. Günde 2 kere, sabah-akşam pamuk üzerine kolonya dök, sivilcelerin üzerine bastır. Bugünlerde çikolata yiyorsan, kes.

İlişkide boşalamıyorum

28 yaşındayım. 1 aylık bir ilişkim var. İlişki sırasında değil, mastürbasyon yaparken boşalıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, alıştırdın onu mastürbasyona. Güzelim nimete burun kıvırıyor ha! Ona söyle, vallahi gelir onu ikinci kere sünnet ederim. Şaka bir yana. Değerli okurum, bu mastürbasyon şartlanması. İleride evlendiğinde bu tür sorunlar yaşayabilirsin. Birleşmede boşalmaya geçişin tekniğini öğreneceksin. Bunun için doktorla yüz yüze gelmelisin.

Evlenince ne olur?

21 yaşında kızım. İç dudaklardan biri büyük. Bu durum evlilik hayatımı nasıl etkiler? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu durum evlilik hayatını olumsuz etkilemez. Erkekler o tür şeylere pek bakmıyorlar. Bazıları da bunu tahrik sebebi sayıyor. Yolunda, doğru dürüst yürü, telli duvaklı gelin ol. Evlendikten sonra bu bir sorun haline gelirse çare ararız.

Acıdan ilişkiyi bitiriyorum

26 yaşındayım. 4 aydır evliyim. Eşim ve ben istekliyiz. Penis birkaç santim girince acı yüzünden ilişkiyi bitiriyorum. Eşim bana bir şey demiyor. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kanal kapalı, reflekse olarak kilitli. Buna vajinismus diyorlar, dilediğiniz zaman çözeriz.

Hiçbir kızla olmadım

19 yaşındayım. Bugüne kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Penisimin boyu 11 santim. Sizce bu küçük değil mi? Doktora gitmeye utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk falan işin yok. Doktor da kuş kondurmayacak. O boyut yeterlidir. Mutsuzluğuna da neden olmayacak. Yeter ki ruh atının şövalyesi olarak elindeki mızrağı iyi kullanmasını bil. Yaralanma ve yaralama.

Yoksa kısır mıyım?

24 yaşındayım, 6 aydır çocuğum olmuyor. Yoksa ben kısır mıyım?

CEVAP

Okurum, erkeksen sperm sayımı yaptır, kadınsan bir kadın doğum uzmanına kontrole git. Ama kadın mısın, erkek misin bunu bile bilmiyorum. Bilimde sihirbazlık yoktur, gerçekler vardır.

1 dakika sürmüyor

29 yaşındayım. Erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. Bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu geciktirerek hayata hazırla kendini.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan olmak zor zanaattir. Buz üstünde kaymaya benzer. Düşüp bacağınızı kırmadığınız sürece ne mutlu size. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder