Spor Hem Rijkaard hem Daum'u istiyorlar

Hem Rijkaard hem Daum'u istiyorlar

Paylaş
Hem Rijkaard hem Daum'u istiyorlar

Bruno Labbadia ile yollarını ayıran Hamburg'a gelebilecek yeni teknik direktörler arasında, Christoph Daum ve Frank Rijkaard'ın da adları geçiyor

Alman Kölner Express Gazetesi, Labbadia’nın görevinden alınmasından sonra yeni teknik direktör ile ilgili söylentilerin arttığını, söz konusu isimler arasında Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Daum ve Rijkaard’ın adının geçtiğini bildirdi.

Gazetenin haberinde, Löw’ün adının da olası yeni teknik direkör olarak anılmasının, Löw’ün Dünya Şampiyonası’ndan sonra milli takım teknik direktörlüğü görevinden ayrılacağının bir işareti olarak görüldüğü kaydedildi.

Löw’ün, gazeteye yaptığı bir açıklamada, bir kulübün teknik direktörü olabileceğini belirterek, oyuncularla çalışmanın kendisine büyük zevk verdiğini söylediği ifade edildi.

Hamburg’a gelebilecek yeni teknik direktörün Alman Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Jürgen Klinsmann ile Real Madrid’in eski teknik direktörü Bernd Schuster de olabileceği kaydedilen haberde, Klinsmann’ın Hamburg’un kulüp başkanı Bernd Hoffmann ile Hamburg’daki bir restoranda yemek yediği bildirildi

Haberin Devamı