Gündem Hem sapık hem gaspçı!

Hem sapık hem gaspçı!

Paylaş
Hem sapık hem gaspçı!

Hem sapık hem gaspçı!

Ümraniye'de kaldırımda yürüyen ev kadını Tuğçe Ö.'ye (25) otomobiliyle yanaşıp elle tacizde bulunan, bu arada da çantasını gasp etmeye çalışan fayans ustası İsmail Y. (23) polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Merkez Mahallesi'nde iki gün önce meydana gelen olayda saat 14.00 sıralarında alışveriş için evinde çıkan Tuğçe Ö. kaldırımda yürürken bir kişinin cinsel tacizine uğradı. İsmail Y., yanına yaklaştığı Tuğçe Ö.’ye elle sarkıntılık etti, daha sonra da çantasını almaya çalıştı.

Tuğçe Ö.'nün bağırması ve yardım istemesi üzerine paniğe kapılan saldırgan, otomobiliyle kaçtı. Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada plakası alınan otomobili takibe alan dedektifler kısa sürede saldırgana ulaştı. Bir arkadaşına ait otomobili ödünç alarak cinsel tacizi gerçekleştiren fayans ustası İsmail Y. gözaltına alındı.

Gasp Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden İsmail Y. cinsel tacizde bulununup çantasını gasp etmeye çalıştığı Tuğçe Ö. tarafından teşhis edildi. Poliste işlemleri tamamlanan İsmail Y., Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/DHA