Magazin Hem tasarladı hem giydi

Hem tasarladı hem giydi

Paylaş
Hem tasarladı hem giydi

'Ajda Pekkan for Twist'adlı koleksiyon için Pekkan; albümlerinden, fotoğraflarından, filmlerinden ilham aldı. Siyah, gri, beyaz ve kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu 25 parçalık koleksiyon 5 Mayıs'tan itibaren İstinye Park'ta satışa çıkacak

Yurtdışında ünlü isimlerin tasarımcılığa soyunup kendi markalarını yaratmaları yeni değil. Sienna Miller, Kate Moss, Victoria Beckham gibi stil sahibi yıldızlar, kendi markalarıyla büyük başarı yakaladılar. Ne de olsa onlar stil ikonları; koleksiyonlarına kendi tarzlarını yansıtıyorlar ve bu kıyafetler hayranları tarafından kapışılıyor.

Türkiye'de ise ünlülerin modaya el atması çok sık karşılaştığımız bir durum değil. Sezen Aksu'nun ayakkabı ve takıları, Nükhet Duru'nun elbise ve ve aksesuvarları dışında "ünlü" tasarımlar yok. Hangi ünlümüz stiliyle çok konuşuluyor ve hayranlık uyandırıyor ki? Şöyle bir düşününce benim aklıma gelen isimler Ajda Pekkan ve Tarkan.

Ajda Pekkan'ın modaya merakı herkes tarafından biliniyor. Modayı yakından takip eden süperstar, gerek sahnede gerekse günlük yaşamında giydiği kıyafetlerle bir stil ikonu. Ajda, moda tutkusunu şimdi vitrinlere taşıyor.

Aslında 5 yıl önce alınmış bir karar bu. O dönemde, İpekyol ve Twist'in sahibi Yalçın Ayaydın'la birlikte bir koleksiyon hazırlamaya karar vermişler. Ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle projeyi askıya almışlar. Bundan 6 ay önce tekrar bir araya gelip, bu projeyi hızla hayata geçirmek için çalışmalara başlamışlar.

PAHALI DEĞİL;



Genç ve eğlenceli bir çizgisi olan Twist markasının kreatif direktörü Hilal Tunç ile yoğun bir çalışma temposuna giren süperstar, öncelikle Tunç'a gardırobunu açmış.

Gardıroptan başlayan ve gece fabrikadaki uzun çalışma saatlerine kadar uzanan bu ortaklığın sonucunda, 25 parçalık harika bir koleksiyon çıkmış ortaya: Ajda by Twist. Bu özel koleksiyonda neler mi var? Eşofmanla giyilen payetli ceketler, leoparlı tulum, tek omuzlu siyah-beyaz mini elbise gibi iddialı parçalar öne çıkıyor. Ajda Pekkan'ın eski fotoğraflarının basılı olduğu tişörtler ise tam bir sürpriz.

Markayla 3+3 yıllık sözleşme imzalayan Ajda Pekkan'ın koleksiyonu 5 Mayıs'ta satışa çıkacak. "Ajda for Twist" ürünlerini Twist mağazalarından ve trendyol.com'dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.

2

Haberin Devamı