Ekonomi Hemen teslim 10 lüks proje

Hemen teslim 10 lüks proje

Paylaş
Hemen teslim 10 lüks proje

3 büyük şehirde her keseye uygun, hemen teslim projelerde daire özellikleri ve fiyatları sizler için derledik.

1 – EKŞİNAR KONAKLARI – FLORYA

Haberin Devamı

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla Bakırköy’ün Florya semtinde inşa edilen 230 konutluk Ekşinar Konakları’nda 1+1’den 7+1’e uzanan farklı büyüklükte daire tipleri mevcut. Projede ayrıca 73 adet home ofis ve 5 dükkân yer alıyor. Lüks bir şekilde projelendirilen daireler sosyal donatılarla zenginleşiyor. Florya Ekşinar Konakları projesi içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, güneşlenme terasları, Türk hamamı, yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, aerobik salonu gibi sosyal donatılara yer veriliyor.

WEB: www.floryaeksinarkonaklari.com

2 - İSTANBUL LOUNGE -HALKALI

Yine Eroğlu Gayrimenkul tarafından bu defa orta düzey gelir grubu için Halkalı’da inşa edilen İstanbul Lounge’de 266 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

Haberin Devamı

Bir yıl peşinat öteleme tercihinin de bulunduğu kampanyalı satışlarda bir yıl sonra yüzde 15 ara ödemenin ardından 24 ay sonra yine yüzde 15 ara ödeme yapılıyor. 3 yıl sonra ise yüzde 15 ara ödeme daha yapılıyor. 120 ay vade ile dairelerin anahtarlarının hemen teslim edildiği projedeki sosyal donatılar arasında yüzme havuzu, dinlenme alanları, basketbol sahası, tenis kortu ve voleybol sahası bulunuyor.

WEB: http://www.eroglu.com

3 – VARYAP MERİDİAN – ATAŞEHİR

Varyap İnşaat tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen projede 1+0’dan 4+1’e uzanan yelpazede daire tipleri bulunuyor. 410 bin liradan başlayan dairelerde en lüks donatılara yer veriliyor. Sosyal bölümlerde ise tenis kortundan basketbol sahasına, voleybol sahasından yüzme havuzuna ve kapalı otopark alanlarına kadar zengin çeşitlilik söz konusu.

WEB: www.varyapmeridian.com/?

4 – ORMANADA – ZEKERİYAKÖY

Eczacıbaşı Gayrimenkul imzasıyla Zekeriyaköy’de inşa edilen Ormanada projesi villa konseptiyle öne çıkıyor.

Birinci etabı hemen teslim edilebilen projenin ikinci etabı Ocak 2014’ten önce teslim edilecek. 220 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan projede 273 konut yer alıyor. İş merkezlerinin bulunduğu Maslak’a yakınlığı ile bilinen proje Yorgancı Çiftliği Mevkiinde konumlandı. Projede satışlar banka kredisi üzerinden özel faiz uygulamasıyla yapılandırılabiliyor.

Haberin Devamı

WEB: www.ormanada.com

5 – DUMANKAYA FLEX – KURTKÖY

Dumankaya İnşaat imzasıyla Kurtköy’de inşa edilen 376 konutluk projede dairelerin kampanyalı başlangıç fiyatı 167.500 olarak belirlendi.

Projedeki en geniş dairesi ( 2+1 ) 154 metrekare olup fiyatı 545 bin lira olarak belirlendi.

Fiyat listesi: http://www.dumankaya.com/pdf/flex_kurtkoy_fiyat_listesi.pdf

WEB: www.flexkurtkoydumankaya.com,

6 – SUR YAPI EXEN – ÇAMLICA

Sur Yapı imzalı Exen’de stüdyodan, 4+1 tipine uzanan her müşterinin talebine uygun daireler mevcut. Yatay ve dikey bloklar halinde inşa edilen proje yatırımcılardan büyük ilgi gördü. 44 katlı bir bloku da bulunan projenin sosyal donatıları arasında spor alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness merkezi, dinlenme alanları bulunuyor.

WEB: www.exenistanbul.com.tr

7 – TANGO KULE

DAP Yapı’nın Maltepe bölgesinde 70 milyon liralık yatırımıyla hayat bulan Tango Kule mimarisi kadar diğer teknik özellikleriyle de yatırımcıların ilgisini çekti. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipi rezidansların yer aldığı projede yüzme havuzundan, restoranına, spor alanlarından cafesine kadar zengin sosyal donatısı mevcut.

Haberin Devamı

WEB: www.tangokule.com.tr

8 – 35.SOKAK – İZMİR

Akşan Yapı imzasıyla İzmir’de hayat bulan projenin ilk etabı büyük ilgi çekti. İkinci etabın inşası ise devam ediyor. Projedeki 1+1 tşpş daireler 224 bin liradan, 3+1 tipi bahçeli dubleks evler 430 bin liranın üzerindeki bir değerden alıcı bekliyor. Projesi kapsamında tam 555 konut inşa edilmiş olunacak. Her müşterinin talebine göre 1+1, 2+1 bahçe dubleskli, 3+1bahçe ve balkon dubleksli daire tipleri ile 4+1 tipi avlulu daireler mevcut. İlk etabı hemen, ikinci etabı Haziran 2014′te teslim edilecek olan projede zengin sosyal donatılar da dikkat çekiyor.

WEB: www.otuzbesincisokak.com/?

9 – GLOW 3 – ÇEKMEKÖY

Mom Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayata geçirilen Glow 3 projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 tipi daireler mevcut. Daire fiyatlarının 230 bin liradan başladığı projede 2+1 konutlar ise 440 bin lira düzeyinde… Üsküdar-Alemdağ Metro durağına yakınlığı ile dikkat çeken projenin prim değerinin daha da yükselmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

WEB: www.glow3.com

10 - GÜZELBİRYER BURSA

Koray İnşaat imzasıyla 28 blok olarak Bursa ‘da inşa edilen projede 385 daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 çatı teraslı daireler yer alıyor.

Projede satışta olan 3+1 tipi daireler 415 bin ile 480 bin lira arasında alıcı beklerken, 4+1 çatı teraslı dairelerin fiyatı 860 bin ile 885 bin lira arasında deşiyor.

WEB: www.guzelbiryer.com

Mehmet Canıtatlı

http://emlakguncel.com.tr