Siyaset Hemşehrileri izleyemeyecek
Paylaş
Hemşehrileri izleyemeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de, Valilik tarafından MHP'nin 10'uncu Büyük Kurultayı'nın yapılacağı 4 Kasım'da kent genelinde bakım-onarım gerekçesiyle elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ise, 3 yıl önceki kurultayda da elektrik kesintisi nedeniyle genel başkanlarının konuşmasının televizyonlardan izlenemediğini hatırlatarak, duruma tepki gösterdi.

Osmaniye Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, bakım onarım çalışması nedeniyle 4 Kasım Pazar günü, il merkezi ve merkeze bağlı belde ve köyler ile Toprakkale İlçesi’nde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Açıklamada elektrik kesintisinin, 07.00 - 15.00 saatleri arasında 8 saat süreyle gerçekleştirileceği duyuruldu.

TARİHİN DEĞİŞMESİNİ İSTEDİ

Yazılı bir açıklama yapan MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da, 3 yıl önce yapılan MHP 9’uncu Büyük Kurultayı’nda da elektrik bakımı bahane edilerek kesinti yapıldığını söyledi. Olayın tesadüf olmadığını ileri süren Türkoğlu şöyle dedi:

"Osmaniye halkının, hemşerisi Devlet Bahçeli’nin tarihi konuşmasına televizyonlar aracılığı ile tanıklık etmemesi için bu kesintinin yapıldığına inanıyorum. Bu bakım onarım çalışmasının biran önce tarihinin değiştirilmesini bekliyoruz. MHP’ye Osmaniye’de yapılmış bir engelleme hareketi olduğunu düşünüyor ve inanıyorum. Herkes haddini bilsin ve bu tip oyunlardan vazgeçsin. Bakım yapılacak başka tarih bulunamadı mı? Geçtiğimiz kurultayımızın yapıldığı gün yine Osmaniye’de bakım çalışması bahane gösterilerek elektrikler kesilmişti. O zaman bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüştük. Ancak aradan geçen 3 yıl sonunda yine bir büyük kurultayımızın olduğu günde böyle bir kesinti yapılması kafamızdaki soru işaretini büyütüyor."

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

Haberin Devamı