Spor Henrique 5 yıllık imzayı attı

Henrique 5 yıllık imzayı attı

Paylaş
Henrique 5 yıllık imzayı attı

Trabzonspor'un Westerlo'dan takımından transfer ettiği Paulo Henrique, kendisini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan imzayı attı

İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bekiroğlu ve Temel Soyyiğit de katıldı. Bekiroğlu, Henrique’nin teknik direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği üç futbolcudan birisi olduğunu belirterek, "Hocamız bizden üç futbolcu istemişti. Bunlardan Zokora ile daha önce imzalamıştık.

Adrian transferini de dün gerçekleştirdik. Bugün de Henrique’ye imza attırıyoruz. Üstün yeteneklere sahip bir futbolcu. Önemli başarılara imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

HENRİQUE: MİLLİ TAKIMA GİTMEMDE ÖNEMLİ ETKEN

Henrique ise kendisini evinde gibi hissettiğini belirterek, şunları söyledi: "Burada kendimi vatanımdaymış gibi hissediyorum. Hedefim goller atmak ve Trabzonspor forması altında şampiyonluklar yaşamak.

Trabzonspor için internetten çok araştırma yaptım. Bilica’ya da sorduğumda, bana Trabzonspor’un muhteşem bir taraftarı olduğunu ve mutlaka gelmem gerektiğini söyledi.

Trabzonspor benim Brezilya Milli Takımı’na gitmemdeki en önemli etken olacak. Burası benim kendimi tüm dünyaya göstermem için çok büyük bir fırsat olacak."

Yeni sezonda 12 numaralı formayı giyecek olan Henrique, imza töreni çıkışında ise taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Müze çıkışında omuzlara alınan Henrique, taraftarları selamladı. Bu arada yönetim kurulu yeni hizmete açılan müzede imza töreni düzenleyerek farklı bir uygulama yaptı.

Basın mensupları da müzede Henrique’ye kupalarla fotoğraf çekme fırsatı buldu.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı