Spor Henry Fenerbahçe forması giyemeyecek

Henry Fenerbahçe forması giyemeyecek

Paylaş
Henry Fenerbahçe forması giyemeyecek

Fransız yıldızın Fenerbahçe forması giyebilmesi için ise en büyük engel Henry'nin Amerika'da futbol oynamak istemesi!

Bu sezon Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan ve teknik direktör Pep Guardiola tarafından sezon sonunda serbest bırakılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız yıldız Thierry Henry'nin bir süredir yazılı ve görsel basın tarafından Fenerbahçe'ye geleceği iddia ediliyordu.

Haberin Devamı

Adı Fenerbahçe ile anıldığı günden itibaren sarı lacivertli taraftarların takımlarında görmek istediği Fransız yıldızın Fenerbahçe forması giyebilmesi için ise en büyük engel Henry'nin Amerika'da futbol oynamak istemesi!

Ada gazetelerinden The Sun, Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen Thierry Henry'nin bu sezon sonunda serbest bırakılmasının ardından futbol hayatını Amerika Birleşik Devletleri Futbol Ligi yani MLS'te sürdürmesinin gündemde olduğunu bugün okuyucuları ile paylaştı.

The Sun gazetesi ayrıca 2011 yılının Haziran ayında sözleşmesi bitecek olmasına rağmen Barcelona'dan ayrılmak istediği bilinen Henry'nin MLS takımlarından New York Red Bulls ile ön sözleşme imzaladığını ve sözleşmesinin bitmesini beklemeden bu sezon sonunda Amerika'nın yolunu tutarak kârlı bir sözleşmeye imza atacağını iddia ediyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Barcelona formasını 20 kez sırtına geçiren Henry bu karşılaşmaların 15'ine ilk 11'de başladı. 2009-2010 sezonunda attığı 4 gol ile kariyerinin en verimsiz sezonunu geçirmesi İspanya'daki günlerinin sayılı olduğunun adeta habercisi.

Ayrıca bu sezon oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanan genç futbolcu Pedro'nun arkasında kalması ise bu transfer olasılığını kuvvetlendiriyor.

Sporx