Spor Hentbolda şampiyon yine Beşiktaş

Hentbolda şampiyon yine Beşiktaş

Paylaş
Hentbolda şampiyon yine Beşiktaş

Hentbolda Beşiktaş Mogaz ligin bitimine dört hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Beşiktaş Mogaz Takımı, Süper Lig'in 22. haftasında Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan maçta Amasya Taşova Spor'u 36-31 yenerek üst üste 9.şampiyonluğunu kazandı.

Siyah Beyazlılar 13. şampiyonluğunu taraftarları ile beraber kutladı.

Maç sonrası büyük bir sevinç yaşayan hentbolcular, şampiyonluğu ve Nemanja Pribak'ın doğum gününü saha ortasında pasta keserek kutladı.Yaşadığı trafik kazası sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren genç hentbolcu Kubilay Yılmaz da bugün Süleyman Seba Spor Salonu'na gelerek takımın şampiyonluğuna ortak oldu. Saha ortasına gelerek taraftarlara üçlü çektiren Kubilay Yılmaz, daha sonra Siyah-Beyazlılarla birlikte şampiyonluk pastasını kesti. Beşiktaş Mogaz takımının oyuncuları taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek şampiyonluk kutlamasını tamamladı.


ERDAL KARACAN: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN


Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Erdal Karacan şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Hentbol takımımız uzun yıllar şampiyon olacak. Camiamıza hayırlı olsun. Teknik ekibe ve oyuncularımıza tebriklerimi sunuyorum. Kubilay Yılmaz bizim çok değer verdiğimiz ve tedavisinde sürekli yanında olduğumuz bir kardeşimiz. Bugün kendisinin burada bizimle olması şampiyonluk kadar değerli oldu. Onu önümüzdeki dönemde parkede görmek istiyoruz" diye konuştu.

MÜFİT ARIN: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM


Beşiktaş Mogaz antrenörü Müfit Arın ise "Önemli olan Beşiktaş'a kupalar kazandırmak. Hentbolu bir marka haline getirmeye başladığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Ligi namağlup şampiyon bitirmek istiyoruz. Oyuncularım Türkiye Kupası'nı da kazanacaklardır."dedi.

DHA

Haberin Devamı