Spor 'Henüz şampiyon olmadık'

'Henüz şampiyon olmadık'

Paylaş
'Henüz şampiyon olmadık'

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, henüz şampiyon olmadıklarını, hedeflerine adım adım ve ciddiyetle ilerlediklerini belirtti

Gökhan Gönül, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek, "Büyük Fenerbahçe taraftarı bilmelidir ki, henüz şampiyon olmadık.

Hedefimize adım adım ve ciddiyetle ilerliyoruz. Rehavete kapılıp, şimdiden kendimizi şampiyon ilan edecek lükse sahip değiliz. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü ve takım olarak şampiyonluğa kenetlendiğimizi belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SIRADAKİ HEDEF İBB"

Sıradaki hedeflerinin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı olduğunu belirten Gökhan, şöyle devam etti: "Artık kolay maç kalmadı. Hepsi hayati öneme sahipler.

Sahaya çıktığımız andan itibaren mücadele ederek, şampiyonluğu istediğimizi rakibimize göstermeliyiz. Kalemizde olası bir gol geldiğinde bile taraftarlarımız paniğe kapılmadan bizleri desteklesin. Çünkü geriye düştüğümüz birçok maçı mücadelemizle lehimize çevirmeyi biliyoruz.

Taraftarlarımızdan isteğim, kalan maçları karnaval havasına çevirerek, bir an olsun destekten vazgeçmesinler. Sizler itici güç oldukça, özlemini duyduğumuz şampiyonluğu kazanacağız."

GÜİZA'YI TEBRİK ETTİ

Gökhan, Bucaspor maçında gol atan İspanyol futbolcu Daniel Güiza’ya da değinerek, "Uzun süre oynamamasına ve hak etmediği şekilde ağır eleştirilere uğramasına rağmen oyuna girerek şampiyonluk yolunda çok önemli katkıda bulunan Daniel Güiza’yı tebrik ediyorum.

Bu gol aynı zamanda kadromuzdaki her oyuncunun katkı vermeye hazır olduğunun bir göstergesidir. Umarım attığı bu gol kendisini bulmasına yardımcı olur ve bizlere katkı vermeye devam eder" dedi.

Haberin Devamı