Magazin 'Hepimizi enayi yerine koydular'

'Hepimizi enayi yerine koydular'

Paylaş
'Hepimizi enayi yerine koydular'

Erbil, eski eşinin Havana'daki fotoğrafıyla ilgili konuştu: Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular

Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun’un boşanmadan önce adının aşk dedikodularına karıştığı iş adamı Önder Fırat’la bu kez Küba tatilinde görüntülenmesinin şokunu yaşıyor.

Coşkun’un oğlu Ali Sadi’yi bayram tatilinde babası Mehmet Ali Erbil’e bırakıp Küba’ya tatile gittiği ortaya çıktı. Coşkun’un geçen yaz Bodrum’da otomobilinde görüntülendiği Fırat ile Küba’nın başkenti Havana’da çekilen fotoğrafı Mehmet Ali Erbil’i bir kez daha şoke etti. Erbil geçen nisan ayında boşandığı Tuğba Coşkun’un daha kendisinden ayrılmadan adının “aile dostum” dediği Fırat’la anıldığını hatırlattı ve “Hepimizi enayi yerine koydular” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Artık söylenecek söz yok’

Daha önce eski eşinin adının Fırat’la anıldığı her hatırlatıldığında “Tuğba Bodrum’da kapı komşumuz olan aile dostumuzla birlikte olacak kadar büyük bir şerefsizlik yapmaz. Bana ‘Ben böyle bir ilişki yaşıyorum’ diye deklare etmedi” diyen Erbil, eski eşinin Küba’daki görüntüsü üzerine “Son derece üzgünüm. Çocuğumun annesi ile komşuluk yaptığım kişinin bir de Küba’da birlikte ortaya çıkması, artık söylenecek söz bırakmıyor! Bu olay bugün başlasa; ‘Ayrıldık herkes istediği hayatı yaşar’ derdim. Ama ne zaman ortaya çıktığı belli... Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular. Ne diyeyim? Canları sağolsun. Ben bundan böyle hayatımı çocuklarıma adayacağım” açıklamasını yaptı.

Öte yandan “Mehmet Ali Erbil, evliliğim boyunca beni sürekli aldattı” diyen Tuğba Coşkun’un Önder Fırat’ın evinin dekorasyonunu yaptığı, annesi Mihrinur Fırat’la da çok iyi anlaştığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

MİLLİYET